Nyheter

Sports Betting ETF adderas till Nordnets månadssparande

Publicerad

den

I dag fick vi bekräftat att Sports Betting and iGaming UCITS ETF kommer att adderas till Nordnets månadssparande för ETFer. Denna börshandlade fond kommer att handlas på Xetra nästa vecka under kortnamnet BETS, inte som tidigare kommunicerats BETZ.

BETS är inte den enda ETF som kommer att finnas med i Nordnets månadssparande, även Solar Energy UCITS ETF (TANN) och Airlines, Hotels and Cruise Lines UCITS ETF (TRYP) kommer att finnas som alternativ för månadssparande hos Nordnet. Alla dessa tre ETFer kommer att adderas när de handlas på Xetra i EUR.

Sports Betting and iGaming UCITS ETF (BETS) är Europas första ETF som fokuserar på sportspel och kommer att spåra Solactive Fischer Sports Betting and iGaming Index, som uppnått en backtestad totalavkastning på 121 procent under de senaste tolv månaderna.

Månadsspara courtagefritt i ETF:er hos Nordnet

När du sparar i ETF:er betalar du vanligtvis courtage, men hos Nordnet kan du välja att månadsspara i ETF:er helt courtagefritt. Minsta beloppet för månadssparande är 500 kronor i månaden, med möjlighet att spara i upp till fyra ETF:er med valfri procentuell kapitalfördelning. Tjänsten ETF Månadsspar genomförs i samarbete med Nordnet partners, noga utvalda till följd av att de är ledande aktörer inom ETF:er i Norden.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version