Följ oss

Nyheter

Så här blir du miljonär i hängmattan

Publicerad

den

Så här blir du miljonär i hängmattan av Per H Börjesson, vd för Investment AB SPILTAN, brukar ofta kallas Sveriges Warren Buffett och har gett ut flera böcker

Så här blir du miljonär i hängmattan

Så här blir du miljonär i hängmattan av Per H Börjesson
pocket, Svenska, 2017
48 kr

köp

Per H Börjesson, vd för Investment AB SPILTAN, brukar ofta kallas Sveriges Warren Buffett och har gett ut flera böcker om klokt långsiktigt sparande.

Så enkelt blir du rik i hängmattan. Vill du bli miljonär utan att egentligen anstränga dig ungefär som att ligga i hängmattan. Då ska du läsa den här boken. Den ger dig grundkunskaper och enkla råd för att lyckas.

Banker, finansbolag och försäkringsbolag försöker få dig att tro att sparande är svårt så att de kan ta hand om dina pengar mot höga avgifter. Men sanningen är att genom egna beslut och långsiktigt sparande kan alla svenskar bli miljonärer. Du behöver bara ha karaktären att följa råden i min nya bok. Och du får inte ha för bråttom. Så enkelt är det. Per H Börjesson har gått från att vara en aktieamatör till att bli börsexpert.

Sedan 1986 är han VD för Investment AB Spiltan som tar långsiktiga positioner i onoterade och noterade bolag. Han har vid ett flertal tillfällen stuckit ut hakan i media då han kritiserat finansbranschens agerande mot sina kunder. Per H Börjesson har tidigare gett ut böckerna Så här kan alla svenskar bli miljonärer, Så här blev Warren Buffett världens rikaste person och Så här blir du miljonär som pensionär. Böckerna har totalt sålts i nästan 200 000 exemplar.

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *