Följ oss

Nyheter

Rik utan panik

Publicerad

den

Rik utan panik - Kartonnage, Svenska, 2021 Författare: Ann-Mari Darj Ny bra bok från Sterners Förlag Lär dig spara i aktier på bara 3 minuter sparformen på sikt

Rik utan panik – Kartonnage, Svenska, 2021

Författare: Ann-Mari Darj

Pris: 156 kr

Ny bra bok från Sterners Förlag

Lär dig spara i aktier på bara 3 minuter

Rik utan panik är boken för dig som tycker det verkar för krångligt och osäkert att spara i aktier och fonder. Trots att du kanske vet att aktier är den överlägsna sparformen på sikt. I boken förklarar Ann-Mari Darj lättbegripligt och lustfyllt hur du kommer igång på vägen till din första miljon. I 3 enkla steg. På bara 3 minuter.

Många vet att aktier är det sparande som lönar sig bäst på sikt. Det borde vara fler. Många tror att aktier är så himla krångligt. Fel. Fel. Fel.

Rik utan panik är den superenkla guiden hur du kommer igång på vägen till din första miljon. I tre mycket enkla steg. Och på mindre än tre minuter.

När du väl kommit över första tröskeln finns förstås mycket mer att lära. Boken ger dig en introduktion och tipsen hur du kommer vidare. Hela boken läser du på en timme. Kan det bli enklare?

ANN-MARI DARJ driver egen verksamhet med ambitionen att förklara sparande och investerande på ett så enkelt och roligt sätt som möjligt. Det gör hon med kurser och föreläsningar och förstås, med den här boken

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.