Nyheter

PCFC ETP ger tre gånger den omvända utvecklingen på EURO STOXX 50

Publicerad

den

WisdomTree EURO STOXX 50® 3x Daily Short (PCFC ETP) är en helt säkerställd, UCITS –berättigad Exchange Traded Product (ETP). PCFC ETP spårar EURO STOXX® 50 Daily Short 3 EUR Gross Return index, vilket ger tre gånger Europas omvända dagliga prestanda STOXX 50 GR -index, justerat för att återspegla avgifter såväl som kostnader och intäkter för att blanka aktier.

Till exempel, om EURO STOXX 50 stiger med 1% under en dag, kommer ETP att sjunka med 3%, exklusive avgifter. Men om EURO STOXX 50 sjunker med 1% under en dag, då PCFC ETP kommer att stiga med 3%, exklusive avgifter.

Potentiella förmåner

• Öka din avkastning i en enkel handel

Likviditet. Handlar som ett eget kapital på börsen, med flera auktoriserade deltagare (AP) och market makers (MM)

• Du kan inte förlora mer än det investerade beloppet och en ombalansering intradag mekanismen är inbyggd för att dämpa de största intradagsrörelserna.

• Enkelt att handla, inget behov av terminer, inget behov av att låna kontanter eller blanka aktier

• Transparent struktur med tjänsteleverantörer i världsklass och helt säkerställda

Potentiella risker

• Att investera i Short och Leveraged ETPs är endast lämpliga för sofistikerade och/eller informerade investerare som förstår hävstångseffekt, daglig ombalansering och sammansatt daglig avkastning och är villiga att förstora potentiella förluster.

• Investerare kan förlora hela värdet på sin initiala investering, men de kan inte förlorar mer än sin initiala investering.

• Förlusterna förstoras på grund av arten av hävstångseffekter. Därför Short och Leveraged ETPs är endast lämpliga för investerare som är villiga att ta en hög nivå av risk.

• Transparent, kostnadseffektiv och helt säkerställd ETC-struktur

• Daglig sammansättning kan resultera i avkastning som en investerare inte kan förvänta sig, om investeraren har inte helt förstått hur en WisdomTree ETP fungerar

Handla PCFC ETP

WisdomTree EURO STOXX 50® 3x Daily Short (PCFC ETP) är en europeisk börshandlad fond som handlas på bland annat London Stock Exchange och tyska Xetra.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETF genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamnISIN
LSEGBx3LESIE00B8JF9153
LSEEUR3EUSIE00B8JF9153
Borsa ItalianaEUR3EUSIE00B8JF9153
XetraEURPCFCIE00B8JF9153

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version