Nyheter

Nu kan du testa de svenska Freetrade-appen innan lansering

Publicerad

den

I veckan gick Freetrade ut till medlemmarna som står på väntelistan och meddelade att de nu kan anmäla sig och bli en av de absolut första i Sverige att få testa svenska Freetrade-appen innan lansering.

Nu kan du med en iOS-enhet öppna ett depåkonto, där du kan handla svenska aktier courtagefritt.

Appen är just nu i en beta, vilket betyder att all funktionalitet inte är på plats ännu. Det kommer läggas till fler kontotyper (såsom Investeringssparkonto), aktiemarknader och funktioner inom kort, men om du är intresserad av att vara en av de första i Sverige att testa Freetrade kan du alltså skapa ett konto redan nu.

För att gå vidare behöver du först svara på några frågor, detta gör du genom att klicka på knappen nedanför som tar dig till ett frågeformulär:

Ja, jag vill testa Freetrade

Baserat på dina svar kommer en personlig inbjudan med länk till Freetrade-appen skickas till dig inom några arbetsdagar.

Freetrade ger inte investeringsråd och enskilda investerare måste fatta sina egna investeringsbeslut eller söka oberoende rådgivning. Värdet på dina pengar kan gå upp såväl som ner och du kan få tillbaka mindre än din ursprungliga investering. Andra avgifter kan tillkomma.

Freetrade Europa AB (org. nr 559285-0696) är auktoriserat och reglerat av Finansinspektionen.

Copyright © 2022 Freetrade. Med ensamrätt.

Freetrade Europa AB
c/o CONVENDUM BOX 4011
116 45 Stockholm Sweden


Daniel Engström
Country Launcher

Denna text publiceras i samarbete med Freetrade.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version