Följ oss

Nyheter

MEXX ETF den mexikanska börsen gånger tre

Publicerad

den

Direxion Daily MSCI Mexico Bull 3X-Shares (NYSEArca: MEXX ETF) söker replikera det dagliga investeringsresultat, före avgifter och kostnader, på 300% av MSCI

Direxion Daily MSCI Mexico Bull 3X-Shares (NYSEArca: MEXX ETF) söker replikera det dagliga investeringsresultat, före avgifter och kostnader, på 300% av MSCI Mexico IMI 25/50-indexets resultat. Det finns ingen garanti för att fonden uppfyller sitt angivna investeringsmål. MEXX kommer med en förvaltningskostnad på 1,23 procent bland annat beroende på kostnaderna för att replikera den höga hävstången.

Nettokostnadsförhållandet inkluderar förvaltningsavgifter, övriga rörelsekostnader och förvärvade fondavgifter och utgifter. Om förvärvade fondavgifter och utgifter exkluderades skulle nettokostnadsgraden vara 0,95%. Fondens rådgivare, Rafferty Asset Management, LLC (”Rafferty”) har ingått ett avtal om begränsning av driftskostnader med fonden.

Enligt avtalet om begränsning av rörelsekostnader har Rafferty avtalat att avstå från hela eller en del av förvaltningsavgiften och / eller ersätta fonden för andra utgifter till och med den 1 september 2022, i den utsträckning fondens totala årliga fondens rörelsekostnader överstiger 0,95% av fondens genomsnittliga dagliga nettotillgångar (exklusive, i förekommande fall, bland andra kostnader, skatter, swapfinansiering och relaterade kostnader, förvärvade fondavgifter och utgifter, utdelning eller ränta på korta positioner, andra räntekostnader, mäklarprovisioner och extraordinära kostnader). Om dessa kostnader inkluderades skulle kostnadsprocenten vara högre.

Denna hävstångs ETF söker en avkastning som är 300% avkastningen för sitt jämförelseindex för en enda dag. Fonden bör inte förväntas ge tre gånger avkastningen på jämförelsens sammanlagda avkastning under perioder som är större än en dag.

Underliggande index

MSCI Mexico IMI 25/50 Index (M1MX5IM) är utformat för att mäta resultatet för de stora, medelstora och små kapitaliseringssegmenten på den mexikanska aktiemarknaden och täcker cirka 99% av det free float justerade marknadsvärdet i Mexiko. Indexet består av aktier som främst handlas på den mexikanska aktiemarknaden.

Handla MEXX ETF

Direxion Daily MSCI Mexico Bull 3X-Shares (NYSEArca: MEXX ETF) finns endast att handla i USA. Av den anledningen finns den inte i utbudet hos svenska nätmäklare. IG erbjuder erbjuder emellertid handel i Direxion Daily MSCI Mexico Bull 3X-Shares (NYSEArca: MEXX ETF).

Största innehav

AMX14,76
Walmex10,33
Fomento Economico Mexicano9,15
Grupo Finance Banorte9,12
Cemex4,75
Grupo Mexico – Class B4,51
Grupo Televisa2,91
Grupo Aeropuerto – Class B2,72
Grupo Aeroportuario Del Surest2,54
Fibra Uno Administracion REIT2,52
Sektorvikt
Consumer Staples31,30
Communication Services19,93
Financials14,42
Materials13,97
Industrials10,31
Real Estate6,48
Utilities1,51
Consumer Discretionary1,40
Health Care0,68

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.