Nyheter

Marknaden för molnteknik kommer att fördubblas under de kommande åren

Publicerad

den

Anthony Ginsberg, medskaparen av HAN-GINS Cloud Tech ETF förväntar sig att marknaden för molnteknik kommer att fördubblas i storlek till 1,5 T $ under de kommande 3-4 åren.

Medskaparen av HAN-GINS Cloud Technology ETF, Anthony Ginsberg, säger till Proactive att han inte förväntar sig att fenomenet arbete hemifrån kommer att förändras när som helst snart, med en etablerad hybridarbetsplats som fortsätter att driva användningen av molnteknik.

Ginsberg säger att han förväntar sig att marknaden för molnteknik kommer att fördubblas i storlek från 500 miljarder dollar till över 1,5 t under de kommande 3-4 åren, med hela branschen som växer med en CAGR på över 25 procent.

Handla 5XYE ETF

HAN-GINS Cloud Technology Equal Weight UCITS ETF – Acc (5XYE) är en europeisk börshandlad fond. Denna fond handlas på flera olika börser, till exempel Borsa Italiana, Deutsche Boerse Xetra och London Stock Exchange. Av den anledningen förekommer olika kortnamn på samma börshandlade fond.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETF genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version