Följ oss

Nyheter

Månadsspara i aktier med Sigmastocks

Publicerad

den

Svenska Sigmastocks har varit först med att utveckla en automatiserad tjänst för att månadsspara i aktier som är helt anpassad till den enskilde individen.

Svenska Sigmastocks har varit först med att utveckla en automatiserad tjänst för att månadsspara i aktier som är helt anpassad till den enskilde individen. Att komma igång med Sigmastocks är enkelt och görs bara några minuter, sedan sköter sparandet sig själv: från köp till optimering av din eller dina portfölj. Allt till en av marknadens lägsta avgifter med en förvaltningsavgift från 0,35 % när du sparar i aktier.

Fördelar med att månadsspara i aktier med Sigmastocks

1) Det är enkelt att komma igång är enkelt och tar bara några minuter, sedan sköter sparandet sig själv: från köp till optimering av din eller dina portfölj.

2) Skräddarsy ditt sparande och välj de sektorer och bolag som uppfyller dina krav på hållbarhet och etik.

3) Bland den lägsta förvaltningsavgiften på marknaden, från 0,35 %, som inkluderar moms, courtage, valutaväxling och ISK.

4) Sigmastocks står under Finansinspektionens tillsyn där både insättningsgarantin och investerarskyddet gäller.

→ Automatisera ditt aktiesparande med Sigmastocks

Månadsspara i aktier med Sigmastocks

Sigmastocks matematiska modeller screenar dagligen runt 900 bolag och jämför dem med varandra. Systemet sätter sedan ihop en portfölj anpassade för dig. Sigmastock tar hänsyn till de nyckeltal som analys, tillsammans med Sigmastocks tester, visar kan indikera överavkastning över tid.

Bolagens specifika värden vägs även samman med aktiepriser, krav på riskspridning och dina personliga preferenser. Sammantaget skapar Sigmastocks ett sparande som de är otroligt stolta över, och själva använder.

→ Läs mer om Sigmastocks portföljer

Exempel på portföljutveckling

Så här hade din portfölj kunnat se ut idag om du börjat spara med Sigmastocks för tio år sedan. Med hjälp av backtestad börsdata från de senaste tio åren har Sigmastocks simulerat hur tjänsten hade presterat under samma tidsperiod.

Exemplet visar standardportföljens utveckling vid ett startbelopp på 25 000 kronor och ett månadssparande på 2 000 kronor. Portföljen jämförs med ett sammanviktat index baserat på de marknader som ingår och ett sparkonto utan ränta.

Det är kostnadsfritt att öppna ett konto för att lära dig mer om tjänsten, testa runt och titta på de olika funktioner som erbjuds – vad har du att förlora?

→ Läs mer och kom igång med Sigmastocks redan idag

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.