Följ oss

Nyheter

JJOFF ETN ett kaffecertifikat

Publicerad

den

iPath Bloomberg Coffee Subindex Total Return (SM) ETN (JJOFF ETN) är utformade för att ge exponering för Bloomberg Coffee Subindex Total ReturnSM ("Indexet").

iPath Bloomberg Coffee Subindex Total Return (SM) ETN (JJOFF ETN) är utformade för att ge exponering för Bloomberg Coffee Subindex Total ReturnSM (”Indexet”).

ETNerna är mer riskfyllda än vanliga lån utan säkerhet och har inget huvudskydd. ETNerna är emitterade, Barclays Bank PLC: s skuldebrev utan säkerhet, och är inte, vare sig direkt eller indirekt, en skyldighet för eller garanterad av någon tredje part. Varje betalning som ska göras på ETN: er, inklusive eventuell betalning vid förfallodagen eller vid inlösen, beror på Barclays Bank PLC: s förmåga att uppfylla sina skyldigheter när de förfaller. En investering i ETN innebär betydande risker, inklusive eventuell förlust av kapital, och är kanske inte lämplig för alla investerare.

Indexet återspeglar den avkastning som eventuellt är tillgänglig genom en obelagd investering i terminsavtalen på kaffe. Indexet består för närvarande av ett terminsavtal om kaffe som ingår i Bloomberg Commodity Index Total ReturnSM. Att äga ETN är inte detsamma som att äga andelar i råvaruterminkontrakt som omfattar indexet eller ett värdepapper som är direkt kopplat till indexets resultat.

Handla JJOFF ETN

iPath Bloomberg Coffee Subindex Total Return (SM) ETN (JJOFF ETN) finns endast att handla i USA där den handlas over the counter. Av den anledningen finns den inte i utbudet hos svenska nätmäklare.

Eventuellt erbjuder IG erbjuder handel i JJOFF ETN. Till IGs ETF Screener.

Även CMC Markets kan tänkas erbjuda handel med iPath Bloomberg Coffee Subindex Total Return (SM) ETN (JJOFF ETN) i form av CFDer. Till  CMC Markets

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.