Nyheter

INDL ETF en indisk fond som ger 2 x i avkastning

Publicerad

den

Direxion Daily MSCI India Bull 2x Shares (INDL ETF) ger daglig 2x exponering mot ett index som är utformat för att spåra prestationen på den indiska aktiemarknaden. INDL ETF som är en hävstångs-ETF handlas på NYSEArca. INDL ETF är en utdelande ETF som kommer med en årlig förvaltningskostnad på 1,33 procent.

INDL Factset Analytics Insight

INDL ger en aggressiv, daglig 2x hävstångssatsning på MSCI India Index. Alla som håller INDL längre än en enda handelsdag kommer att utsättas för effekterna av sammansättning, vilket innebär att 2x -multipeln kanske inte uppnås. Före den 3 januari 2017 spårade INDL Indus India Index, och före den 30 oktober 2020 var fondens hävstångsfaktor daglig 3x exponering. Dess nuvarande index, MSCI India Index, utvidgade INDL:s exponering för att täcka cirka 85 procent av företagen genom börsvärde. Indexet balanseras om halvårsvis.

Denna levererade ETF söker ge en avkastning som är 200 procent avkastningen på sitt jämförelseindex för en enda dag. Fonden ska inte förväntas ge två gånger avkastningen av jämförelsens kumulativa avkastning under perioder som är högre än en dag.

Fondöversikt

Investeringen söker dagliga investeringsresultat med hävstångseffekt, före avgifter och kostnader, på 200% av MSCI India Indexs dagliga resultat. Fonden investerar, under normala omständigheter, minst 80% av sina nettotillgångar i finansiella instrument, såsom swapavtal, ETF: er som spårar indexet, indexets värdepapper och andra finansiella instrument som tillhandahåller daglig hävstångsexponering mot indexet eller mot ETF: er. som spårar indexet. Indexet är utformat för att mäta prestanda för de stora och medelstora kapitaliseringssegmenten på den indiska aktiemarknaden, som täcker cirka 85% av det indiska aktieuniversumet. Fonden är icke-diversifierad.

Målindex

MSCI India Index (NDEUSIA) är utformat för att mäta prestanda för de stora och medelstora kapitaliseringssegmenten på den indiska aktiemarknaden och täcker cirka 85% av företagen i det indiska aktieuniversumet.

Handla INDL ETF

Direxion Daily MSCI India Bull 2x Shares (INDL ETF) finns endast att handla i USA. Av den anledningen finns den inte i utbudet hos svenska nätmäklare. IG erbjuder erbjuder emellertid handel i EPOL. Till IGs ETF Screener.

Även CMC Markets erbjuder handel med Direxion Daily MSCI India Bull 2x Shares (INDL ETF) i form av CFDer. Till CMC Markets

Största innehav

KortnamnNamn
DREYFUS GOVT CASH MGMT
DREYFUS GOVT CASH MGMT
DREYFUS GOVT CASH MGMT
DREYFUS GOVT CASH MGMT
GOLDMAN FINL SQ TRSRY INS
GOLDMAN FINL SQ TRSRY INST 506
INDAISHARES MSCI INDIA ETF
ISHARES MSCI INDIA ETF SWAP
ISHARES MSCI INDIA ETF SWAP
ISHARES MSCI INDIA ETF SWAP

Innehav kan komma att förändras

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version