Nyheter

Nu går det att månadspara i HANetfs börshandlade fonder

Publicerad

den

Nordnet har nyligen tagit upp HANetfs börshandlade fonder till handel på sin plattform. Det är något som är att betrakta som en ökad satsning på börshandlade fonder hos denna Internetmäklare. HANetf är Europas ledande fristående ETF-specialist. HANetf erbjuder differentierade, moderna och innovativa fonder och har ett unikt utbud av tematiska ETFer.

I dag har HANetf inte mindre än tio börshandlade fonder att erbjuda sina kunder. Av dessa är sex produktlanseringar som skett under 2020. Detta tillsammans med en AUM-tillväxt, det vill säga en ökning av den förvaltade volymen på över 600 procent i år gör HANetf Europas snabbast växande ETF-leverantör.

I HANetfs utbud av tematiska ETFer erbjuds investerarna att få exponering mot bland annat Megatrender, Teknologi, Bitcoin och Medicinsk cannabis.

Nu kan du spara i flera av HANetfs tematiska ETFer genom Nordnets ETF månadsspar.

HAN-GINS Tech Megatrend Equal Weight UCITS ETF (ITEK)

ITEK är en unik fond som ger dig tillgång till 8 Megatrender i en ETF.

Med ITEK får du som investerare tillgång de mest inflytelserika Megatrender som formar världen idag. ITEKs teman inkluderar Sociala medier, Cybersäkerhet, Robotteknologi, Big data och Automatisering, Genomik, Elektriska bilar, Blockchain och Digital underhållning.

Fonden använder en unik diversifieringsteknik som ger lika vikt åt både subteman och underliggande bolag. Med ITEK får du en bred exponering mot Megatrender utan att behöva göra ett specifikt val av enskilt tema.

The Medical Cannabis and Wellness UCITS ETF (CBSX)

CBDX är den första cannabisfonden i Europa och ger dig exponering mot bolag inom legal medicinsk marijuana och Cannabidiol (CBD).

Den legala cannabisindustrin är under transformering. Mer än 40 länder har redan legaliserat cannabis för mediciniskt bruk och flera andra står på tur.

Medicinsk marijuana används för att behandla symptom och sjukdomar som påverkar miljontals människor världen över. Det kan vara kronisk smärta, cancer, ledinflammation, epilepsi och mental ohälsa.

CBSX ger dig access till bolag som möter dessa patienters behov. Det ger också exponering mot en marknad med stor långsiktig global potential.

EMQQ Emerging Markets Internet & E-commerce UCITS ETF (EMQQ)

Med en avkastning på mer än 50% i år är EMQQ den stora vinnaren av världens tillväxtmarknadsfonder och en av ETF-industrins bäst presterande fonder.

EMQQ erbjuder specifik exponering till bolag vars affärsmodeller drivs av Internet och E-handelsrelaterade tjänster. Fonden är global och investerar i företag i Asien, Latinamerika, Europa och Afrika.

HAN-GINS Healthcare Innovation UCITS ETF (WELL)

WELL är för dig som vill investera i framtidens sjukvård. Denna ETF ger dig tillgång till två av de mest inflytelserika och strukturella skiften som sker idag – Digitalisering och Åldrande befolkning.

WELL investerar i bolag inom både medicin och teknologi som är med och formar framtidens sjukvård. För att bli invald i fonden måste bolag ha mer än 50% av sin vinst från innovativa sjukvårdsaktiviteter.

Fonden har sju subteman och äger mer än 100 bolag i utvecklade länder och tillväxtmarknader som befinner sig i framkant av sjukvård och teknologi.

Kampen mot Covid-19 påverkar många av dessa bolag positivt då pandemin har accelererat användandet av ny teknologi. Mer än 20 av fondens innehav drar direkt fördel av denna trend, exempelvis bolag som är aktiva inom Telemedicin och Healthtrackers.

HAN-GINS Cloud Technology UCITS ETF (SKYY)

SKYY ger dig access till 50 ledande bolag aktiva inom Molnteknologi. Fonden har global exponering och täcker molnbolag över hela industrin, inklusive Infrastructure as a Service (IaaS) Platform as a Service (PaaS) och Software as a Service (SaaS).

SKYY använder en unik urvalsprocess baserad på Artificiell Intelligens för att säkerställa att bolagen som väljs har relevant anknytning till Molnteknik. Med SKYY får du global och bred exponering mot en av årets största och viktigaste trender.

Populära

Exit mobile version