Följ oss

Nyheter

GXRP ETC spårar priset på kryptovalutan Ripple

Publicerad

den

”XRPetc – ETC Group Physical XRP (GXRP ETC) ger fysisk exponering mot Ripples XRP-kryptovaluta med säkerheten och likviditeten för en börshandlad produkt" - Bradley Duke, ETC Group

XRPetc – ETC Group Physical XRP (GXRP ETC) ger fysisk exponering mot Ripples XRP-kryptovaluta med säkerheten och likviditeten hos en börshandlad produkt” – Bradley Duke, ETC Group

XRPetc – ETC Group Physical XRP (Ticker: GXRP) är en börshandlad kryptovaluta (ETC) som spårar priset på XRP-token Ripple.

GXRPs huvudnotering är på XETRA hos Deutsche Boerse och är centralt clearad, vilket ger investerare ett säkert och likvidt sätt att få exponering mot XRP-kryptovalutan Ripple. Varje andel av GXRP är 100 procent fysiskt uppbackad och ger innehavaren rätt till ett fördefinierat antal XRP-tokens.

Beskrivning av XRPetc – ETC Group Physical XRP

XRPetc – ETC Group Physical XRP investerar i Ripple (XRP).

Den totala kostnadskvoten uppgår till 1,95 % p.a. ETN replikerar utvecklingen av det underliggande indexet med en skuldförbindelse med säkerheter som backas upp av fysiska innehav av ädelmetallen. Denna ETN är yngre än 1 år och har sin hemvist i Tyskland.

Ett enkelt sätt att investera i Ripples XRP-tokens

Att investera i GXRP är lika enkelt som att köpa aktier via din mäklare eller bank. Till skillnad från att investera direkt i XRP behöver du inte ta itu med de tekniska utmaningarna med att sätta upp en kryptovaluta-plånbok för att lagra XRP* eftersom dina aktier hålls säkra hos din mäklare eller bank. *Investerare behöver bara en kryptovaluta-plånbok om de vill lösa in sina andelar mot XRP.


Investera i Ripple på en reglerad börs

Denna ETC är noterat på Deutsche Boerse, en av de största börserna i Europa. Investerare kan handla med förtroende i vetskap om att alla marknadsaktörer är noggrant granskade och noggrant övervakade för att förhindra marknadsmissbruk, till skillnad från kryptovalutabörser, av vilka många är oreglerade. Emittenten har samarbetat med likviditetsleverantörer på högsta nivå för att säkerställa adekvat börslikviditet och snäva spreadar.


Förvaring

Emittenten innehar den deponerade XRP hos BitGo Trust Company, en säker, reglerad förvaringsinstitut speciellt utformad för förvaring av digitala tillgångar. Strikta KYC- och AML-standarder säkerställer att ursprunget för alla kryptovalutor i förvar har verifierats.

Risker

Investerarnas kapital är i riskzonen och investerare kanske inte får tillbaka det ursprungligen investerade beloppet och bör söka oberoende råd innan de fattar ett beslut.

Varje investeringsbeslut bör baseras på informationen i det relevanta prospektet.

ETC Värdepapper är strukturerade som skulder, inte som eget kapital.

ETCer handlas på börser som värdepapper. De köps/säljs till marknadspriser, som kan skilja sig från ETC:s nettotillgångsvärde.

Kryptovalutor kan vara mycket volatila och ditt kapital är i fara.

Endast för professionella investerare.

Investeringsstrategi

Produkten spårar värdet på kryptovalutan Ripple (XRP).

Handla GXRP ETC

XRPetc – ETC Group Physical XRP (GXRP ETC) är en europeisk börshandlad kryptovaluta. Denna ETChandlas på Deutsche Boerse Xetra i flera olika valutor.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETC genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamn
XETRAUSDGXRQ
XETRAEURGXRP

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.