Nyheter

Global Online Retail ETF erbjuder möjlighet att investera i e-handelns tillväxt

Publicerad

den

HANetf har startat sin nya UCITS ETF som heter The Global Online Retail ETF (LON: IBUY) där EQM Indexes VD Jane Edmondson säger kommer att erbjuda investerare möjlighet att investera specifikt i den explosiva tillväxten av e-handel.

Edmondson säger att områden som stöder tillväxten av e-handel inkluderar en växande andel av hela detaljhandelsmarknaden, högre mobil penetration och teknisk utveckling som elektroniska betalningar, röstassisterad shopping, virtuell och augmented reality och artificiell intelligens. Nyckelinnehav inkluderar Etsy, HelloFresh, Peloton och Delivery Hero.

Handla IBUY ETF

Det är i dagsläget endast kommunicerat att IBUY kommer att listas på Londonbörsen. Det gör det möjligt för europeiska investerare att handla denna börshandlade fond genom en mäklare som erbjuder handel på denna marknadsplats, till exempel DEGIRO.

Global Online Retail UCITS ETF (IBUY) handlas på tyska Xetra och Milanobörsen. Det betyder att det går att handla denna ETF genom en svensk nätmäklare som DEGIRO, Nordnet eller Avanza.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version