Nyheter

GINF ETF en investering i infrastruktur

Publicerad

den

Amundi ETF Global Infrastructure UCITS ETF (GINF ETF) försöker replikera så nära som möjligt utvecklingen av Solactive Global Infrastructure Low Earnings Volatility Index, nettoutdelning återinvesterad (nettoavkastning) oavsett om trenden stiger eller faller. Denna ETF gör det möjligt för investerare att dra nytta av en exponering mot de börsnoterade infrastrukturföretagen världen över med den mest stabila vinsttillväxten i en enda transaktion.

Beskrivning av Amundi ETF Global Infrastructure UCITS ETF

Amundi ETF Global Infrastructure UCITS ETF investerar i aktier med fokus på infrastruktur från hela världen. Utdelningarna i fonden återinvesteras (ackumuleras).

Den totala kostnadskvoten uppgår till 0,55 % p.a. Fonden replikerar det underliggande indexets utveckling syntetiskt med en swap. Amundi ETF Global Infrastructure UCITS ETF är en liten ETF med tillgångar på 78 miljoner GBP under förvaltning. GINF ETF är äldre än 3 år och har sin hemvist i Luxemburg.

Investeringsmål

Amundi ETF Global Infrastructure UCITS ETF strävar efter att så nära som möjligt replikera utvecklingen av Solactive Global Infrastructure Low Earnings Volatility Index, nettoutdelning återinvesterad (nettoavkastning) oavsett om trenden är stigande eller fallande. Denna ETF gör det möjligt för investerare att dra nytta av en exponering mot de börsnoterade infrastrukturföretagen världen över med den mest stabila vinsttillväxten i en enda transaktion.

Handla GINF ETF

Amundi ETF Global Infrastructure UCITS ETF (GINF ETF) är en europeisk börshandlad råvara som handlas på Euronext.

Euronext är en marknad som få svenska banker och nätmäklare erbjuder access till, men DEGIRO gör det.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamn
Euronext AmsterdamUSDGINF
Euronext ParisEURGINF

Största innehav

VärdepapperVikt %
ENTERPR PROD PTNRS4,18
HCA HEALTHCARE INC4,04
BCE INC3,88
KDDI CORPORATION3,75
CANADIAN NATL RLWY3,26
DEUTSCHE POST AG-REG (XETRA)2,84
MONGODB INC2,77
DSV A/S2,64
TELUS CORP2,6
CANADIAN PACIFIC-CAD2,42

Innehav kan komma att förändras

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version