Nyheter

FUSD ETF satsar på amerikanska utdelningsaktier

Publicerad

den

Fidelity US Quality Income UCITS ETF (FUSD ETF) investerar i amerikanska utdelningsaktier. Utdelningen i fonden delas ut till investerarna (kvartalsvis).

Den totala kostnadskvoten uppgår till 0,25% p.a. Fonden replikerar resultatet för det underliggande indexet genom att köpa alla indexkomponenter (fullständig replikering). Fidelity US Quality Income UCITS ETF är en stor ETF med 452 miljoner GBP -tillgångar under förvaltning. FUSD ETF är äldre än 3 år och har hemvist i Irland.

Investeringsmål

Fondens mål är att ge investerare en total avkastning, med beaktande av både kapital- och inkomstavkastning, vilket återspeglar avkastningen för Fidelity US Quality Income Index före avgifter och kostnader. För fullständig information om målen, se Key Investor Information Document (KIID) och Prospektet.

Handla FUSD ETF

Fidelity US Quality Income UCITS ETF (FUSD ETF) är en europeisk börshandlad fond. Denna fond handlas på flera olika börser, till exempel Borsa Italiana, Deutsche Boerse Xetra och London Stock Exchange. Av den anledningen förekommer olika kortnamn på samma börshandlade fond.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETF genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamn
Stuttgart Stock ExchangeEURFUSD
Borsa ItalianaEURFUSD
London Stock ExchangeGBXFUSI
London Stock ExchangeUSDFUSD
SIX Swiss ExchangeUSDFUSD
XETRAEURFUSD

Största innehav

VärdepapperVikt %
Apple Inc5.8%
Microsoft Corp5.7%
NVIDIA Corp1.7%
The Home Depot Inc1.6%
UnitedHealth Group Inc1.4%
Comcast Corp Class A1.4%
Procter & Gamble Co1.3%
Verizon Communications Inc1.2%
Visa Inc Class A1.2%
Lowe’s Companies Inc1.1%

Innehav kan komma att förändras

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version