Nyheter

Försäljningstillväxten på nätet har överträffat de fysiska butikerna

Publicerad

den

EQM Indexes medgrundare och VD Jane Edmondson guidar Proactives Stephen Gunnion genom IB0Y Monthly Global Online Retail Market Report för september, som visar att den digitala försäljningstillväxten överträffar den för de fysiska butikerna för första gången sedan början av 2021.

Edmonson noterade att USA:s e-handel ökade med 7,3 % under andra kvartalet 2022. Medan prestandan var mer dämpad när Amazon Prime Day-dollar flyttade till tredje kvartalet, sa Edmondson att konsumenterna har återvänt online för bättre priser, utbud och bekvämlighet eftersom de blir mer diskretionära med sina inköp på grund av högre energikostnader och inflation.

HANetf Global Online Retail UCITS ETF (IB0Y) strävar efter att ge exponering mot den snabbt växande online-e-handelsmarknaden eftersom konkurrenskraftiga priser, shoppingbekvämlighet, större produktutbud och snabb leverans har gjort onlineshopping till en störande teknologi som fortsätter att uppvisa starka tillväxtegenskaper. , vinna marknadsandelar och expandera globalt.

Handla IB0Y ETF

HANetf Global Online Retail UCITS ETF Acc (IB0Y ETF) är en europeisk börshandlad fond som handlas på bland annat London Stock Exchange och tyska Xetra.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETF genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRONordnet och Avanza.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version