Nyheter

Exploderande Bitcoin bör vara en del av investerarnas portföljer

Publicerad

den

Purpose Investments CEO Som Seif talar om alternativa tillgångar för attraktiv avkastning 2021. I denna video berättar han varför han anser att en exploderande Bitcoin bör vara en del av investerarnas portföljer.

Spårar priset på Bitcoin

BTCE spårar priset på Bitcoin och stöds 100% fysiskt, vilket ger investerare ett säkert och öppet sätt att få exponering för Bitcoin. BTCE var också världens första centrala motpart som godkänts av bitcoin ETP. Det är UCITS-kvalificerat och distribueras och marknadsförs av HANetf.

Lanserades i juni 2020 och godkänd av BaFin, den tyska finansiella tillsynsmyndigheten. Bitcoinfonden BTCE är strukturerad som en börshandlad produkt (ETP) som fysiskt stöds av Bitcoin. Varje enhet i BTCE ger innehavaren ett krav på en fördefinierad mängd Bitcoin. Det är en struktur som liknar fysiskt stödda guldbörshandlade råvaror och ger investerare möjlighet till inlösen i Bitcoin. För varje enhet i BTCE finns Bitcoin lagrad i reglerad, försäkrad, institutionell klass säker förvaring. ETP-strukturen är baserad på en transparent och verifierbar process för att säkerställa att ursprunget för all Bitcoin i förvar har kontrollerats strikt. BTCE är UCITS-kvalificerat.

Var och hur kan BTCetc handlas?

BTCE handlas i dag på Deutsche Boerse (Xetra). Det betyder att det går att handla andelar i BTCetc Bitcoin Exchange Traded Crypto (BTCE) i genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel Nordnet och Avanza.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version