Nyheter

ETC Group når två miljarder dollar under förvaltning

Publicerad

den

ETC Group, Europas ledande krypto-ETP-leverantör av institutionell kvalitet, två miljarder dollar under förvaltning. ETC Group, Europas ledande specialistleverantör av digitala tillgångsstödda värdepapper av institutionell kvalitet, meddelar att dess totala Assets Under Management har passerat den betydande markören på 2 miljarder USD för första gången.

Detta följer på betydande senaste utvecklingar av ETC Group, inklusive att göra dess ledande Bitcoin ETC koldioxidneutral, notering på flera europeiska börser inklusive att vara den första Crypto ETP som noteras på en brittisk börs, lanseringen av Europas första terminskontrakt på Eurex, Europas största derivatutbyte och nyligen anställda ledningar.

”Takten med vilken vi har nått 2 miljarder AUM, med vår ledande Bitcoin ETP nu över 1,6 miljarder AUM, indikerar fortsatt ökad medvetenhet bland investerare om Crypto ETPs, såväl som en tydlig preferens för högkvalitativa, fysiskt stödda och reglerade värdepapper som troget spårar den underliggande krypton”, kommenterade Bradley Duke, VD för ETC Group. ”Vår fortsatta framgång och ledarskap på kryptomarknaden vittnar inte bara om vårt teams betydande ansträngningar och fokus på kvalitet och innovation, tillhandahållande av värdepapper som är attraktiva för investerare, utan också våra partnerskap med ledande tjänsteleverantörer

Var och hur kan ELTC handlas?

ETC Group Physical Litecoin ETC (Ticker: ELTC) handlas på Deutsche Boerse (Xetra). Det betyder att det går att handla andelar i ETC Group Physical Litecoin ETC (Ticker: ELTC) i genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Var och hur kan ZETH handlas?

ETC Group Physical Ethereum ETP (ZETH) handlas i dag på Deutsche Boerse (Xetra). Det betyder att det går att handla andelar i ETC Group Physical Ethereum ETP (ZETH) i genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel  DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Var och hur kan BTCetc handlas?

BTCE handlas i dag på Deutsche Boerse (Xetra). Det betyder att det går att handla andelar i BTCetc Bitcoin Exchange Traded Crypto (BTCE) i genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel  DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Handla BTCH ETC

BCHetc – ETC Group Physical Bitcoin Cash (BTCH ETCär en börshandlad kryptovaluta (ETC) som handlas på Deutsche Boerse Xetra.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETC genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRONordnet och Avanza.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version