Följ oss

Nyheter

En närmare titt på en Cardano ETP

Publicerad

den

Valour Cardano (ADA) SEK är inte bara en en Cardano ETP, det är också den första att handlas på en börs. Valour Cardano (ADA) är en börshandlad produkt som gör det enkelt, säkert och kostnadseffektivt att investera i ADA.

Valour Cardano (ADA) SEK är inte bara en Cardano ETP, det är också den första att handlas på en nordisk börs. 21Shares har sedan en månad en Cardano ETP listad på SIX Exchange. Valour Cardano (ADA) är en börshandlad produkt som gör det enkelt, säkert och kostnadseffektivt att investera i ADA.

Denna produkt erbjuder exponering mot ADA, den ursprungliga token för Cardano nätverket, genom att syntetiskt spegla priset på ADA (ADA/SEK) före avgifter. Produkten betraktas enligt svensk lagstiftning som en strukturerad investering och handlas primärt på Nordic Growth Market (NGM) sedan den 18 maj 2021. All handel sker i svenska kronor.

Valour Cardano (ADA) SEK emitteras av Valour Structured Products och är således ett certifikat, eller en ETN. ISIN koden är CH1114178796. Produkten har ingen hävstång. Den årliga förvaltningsavgiften ligger på 1,9 procent.

Beräkning av priset på Valour Cardano (ADA) SEK

Referenspriset fastställs med hjälp av genomsnittspriset för den underliggande tillgången (ADA/USD) på tre av de mest likvida kryptobörserna. Dessa börser kan komma att variera beroende på handelsvolymer.

Valour Cardano (ADA) SEK

  • Låga avgifter. De mest konkurrenskraftiga förvaltningsavgifterna på marknaden.
  • Enkel och pålitlig. Det går att investera i Cardano på samma sätt som i ETFer och aktier, genom en vanlig aktiedepå.
  • Säkert. Valour Cardano (ADA) SEK handlas på en reglerad börs, och är fysiskt uppbackad.
  • Transparent. Denna ETP erbjuder en tydlig och konsekvent koppling mellan priset på ADA och en Cardano ETP, Valour Cardano (ADA) SEK.

Handla Valour Cardano SEK

Då Valour Cardano SEK är noterat på svenska Nordic Growth Market betyder det att det går att handla denna börshandlade produkte genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *