Nyheter

En ETF som satsar på onlinehandel

Publicerad

den

Amplify International Online Retail ETF (NYSEArca: XBUY) söker investeringsresultat som i allmänhet motsvarar (före avgifter och kostnader) till prisutvecklingen för EQM International Ecommerce Index. Indexet syftar till att mäta resultatet för aktierelaterade värdepapper som utfärdats av icke-amerikanska företag som får minst 90% av sina intäkter från onlinehandel eller e-handelsplattformar.

Indexet bygger på principen att företag som för närvarande får en betydande del av sina intäkter från online- och / eller virtuella affärstransaktioner kan vara bättre positionerade för att dra nytta av den beräknade tillväxten i detaljhandeln på nätet än de företag som har en del av sina intäkter. från sådana aktiviteter.

EQM Indexes är indexleverantören för fonden. EQM Index är inte anslutet till Trust, Investment Adviser eller distributören. Investeringsrådgivaren har ingått ett licensavtal med EQM Indexes för att använda Online Retail Index. Fonden har rätt att använda sitt index enligt ett underlicensavtal med investeringsrådgivaren.

Amplify Investments LLC fungerar som investeringsrådgivare och Penserra Capital Management LLC fungerar som underrådgivare till fonden.

Tio största innehav

Fördelning bransch

Market Capitalization Breakdown

Allokering respektive land

XBUY äger 65 olika aktier men rebalansering sker var tredje månad. Fonden har en förvaltningskostnad på 0,69 procent.

Amplify International Online Retail ETF (NYSEArca: XBUY) finns endast att handla i USA. Av den anledningen finns den inte i utbudet hos svenska nätmäklare. IG erbjuder erbjuder emellertid handel i. Amplify International Online Retail ETF (NYSEArca: XBUY)

Läs mer om ETFer från IG Market

CFDer är komplexa finansiella instrument och att investera i dem innebär en stor risk att snabbt förlorar pengar på grund av hävstången. 75 procent av icke-professionella kunder förlorar pengar när de handlar med dessa produkter. Du bör överväga om du förstår hur CFDer fungerar och om du har råd att ta risken att förlora dina pengar.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version