Nyheter

BTCH ETC kombinerar fysisk Bitcoin Cash exponering med säkerheten i en börshandlad produkt

Publicerad

den

BCHetc – ETC Group Physical Bitcoin Cash (BTCH ETC) är en börshandlad kryptovaluta (ETC) som spårar priset på Bitcoin Cash.

Varje Bitcoin Cash ETC stöds 100% fysiskt av Bitcoin Cash och handlar på europeiska börser, vilket ger professionella investerare ett säkrare och mer flytande sätt att få exponering för kryptovalutan. Varje enhet i BTCH ger innehavaren anspråk på en fördefinierad summa av kryptovalutan med möjlighet till fysisk leverans. BTCH utfärdas av ETC Group och marknadsförs och distribueras av HANetf.

Varför investera i BTCH Bitcoin Cash ETC?

Ett enklare sätt att investera i Bitcoin Cash: Att investera i BTCH Bitcoin Cash ETC innebär att du köper aktier via din mäklare eller bank. Till skillnad från att investera direkt i Bitcoin Cash, finns det ingen anledning att ta itu med de tekniska utmaningarna med att skapa en kryptovaluta -plånbok för att lagra den. Investerare behöver bara en plånbok med kryptovaluta om de vill lösa in BTCH för den underliggande kryptovalutan. Dina enheter i BTCH läggs enkelt till i din portfölj och hålls säkert hos din mäklare eller bank.

Investera i Bitcoin Cash på en reglerad börs: BTCH: s primära notering handlas på Deutsche Börse Xetra, en av Europas största ETF -handelsplatser. Investerare kan handla med förtroende med vetskap om att alla marknadsaktörer är strikt granskade och noggrant övervakade för att förhindra marknadsmissbruk till skillnad från kryptovalutautbyten, varav många är oreglerade. Emittenten har samarbetat med likviditetsleverantörer i världsklass för att säkerställa gott om valutalikviditet och snäva spreadar.

Säkert förvar: Emittenten lagrar Bitcoin Cash med BitGo Trust Company, en säker, reglerad förvarare, som är specialbyggd för digitala tillgångar. Strikta KYC- och AML -standarder för AP: erna säkerställer att all kryptovaluta i förvar har prövats

Handla BTCH ETC

BCHetc – ETC Group Physical Bitcoin Cash (BTCH ETC) är en börshandlad kryptovaluta (ETC) som handlas på Deutsche Boerse Xetra.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETC genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

I december 2022 meddelades att denna börshandlade kryptovaluta skulle stängas på grund av låg efterfrågan.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamn
XETRAEURBTCH

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version