Nyheter

BLOK ETF når 250 MUSD i tillgångar

Publicerad

den

BLOKs portfölj av blockchainrelaterade aktier och indirekt bitcoin exponering har under det senaste året stigit med 64,39 procent. Dessutom har Amplify Transformational Data Sharing ETF (NYSE: BLOK ETF) har nått 250 miljoner dollar i förvaltade tillgångar. BLOK är en aktivt förvaltad ETF bestående av företag som är involverade i blockchain-teknik. ETF investerar också indirekt i bitcoin genom ägande av ett annat indirekt investeringsverktyg, Bitcoin Investment Trust.

”Eftersom applikationer som använder blockchain-tekniken fortsätter att expandera, tror vi att BLOK erbjuder investerare ett attraktivt sätt att delta i detta växande marknadssegment”, säger Christian Magoon CEO Amplify ETF. ”Från livsmedelssäkerhet till kryptovaluta till utfärdande av statsskulder påverkar blockchain-tekniken investerarnas liv och portföljer varje dag. Vi tror att BLOKs unika uppsättning innehav och aktivt förvaltade tillvägagångssätt kommer att fortsätta att skilja det på marknaden när det gäller tillgångar under förvaltning och aktieägaravkastning. ”

BLOK ETF förvaltas aktivt av ETF-underrådgivare Toroso Investments, LLC. I strävan efter BLOK:s investeringsstrategi gör Toroso investeringar i företag i en mängd olika branscher som är ledande inom forskning, utveckling, användning och finansiering av blockchain-teknik. Dessutom kan portföljförvaltarna investera indirekt i bitcoin eller andra kryptovalutor genom andra indirekta investeringsverktyg.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version