Följ oss

Nyheter

Bli bostadsmiljonär Råd och tips för din bostadskarriär

Publicerad

den

Bli bostadsmiljonär : råd och tips för din bostadskarriär Kartonage Författare: Gösta Carlberg, Joanna Törngren Redebrant

Bli bostadsmiljonär : råd och tips för din bostadskarriär – Kartonnage, Svenska, 2022

Författare: Gösta Carlberg, Joanna Törngren Redebrant

201 kronor

Beskrivning

Att äga ditt boende kan vara det som skiljer dig från att bli ekonomiskt oberoende eller fattigpensionär. Men för de allra flesta av oss kan den första bostadsaffären kännas jätteläskig och därför aldrig bli av, det vill vi ändra på.

Att göra sitt första bostadsköp kan verkligen kräva både kunskap, mod och kloka beslut. Med den här boken vill författarna på ett lättsamt sätt ge kunskap och verktyg för att ta sig in på bostadsmarknaden och även dra nytta av den för att bygga upp en förmögenhet på ett relativt riskfritt sätt.

Boken går att läsa från pärm till pärm, eller djupdyka rakt ner i de kapitel som du som läsare finner mest intressanta.

Författarna har även lagt in små checklistor så att läsaren enkelt kan hitta det som behövs för att ta beslut och göra en bra affär när läget är skarpt.

Läsaren får även tillgång till författarnas exklusiva Facebookgrupp där man kan bolla alla sina frågor och funderingar kring bostadsköp och bostadskarriär med likasinnade samt dela med sig av sina erfarenheter för att hjälpa andra på deras bostadsresa.

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.