Följ oss

Nyheter

BITS ETF kombinerade investeringar i blockkedjeföretag och bitcoin-futures

Publicerad

den

Global X Blockchain & Bitcoin Strategy ETF (BITS ETF) är en aktivt förvaltad fond som syftar till att fånga den långsiktiga tillväxtpotentialen hos blockkedjeföretag och bitcoin-futures. Global X Blockchain & Bitcoin Strategy ETF (BITS ETF), som handlas på Nasdaq, är en utdelande ETF. Denna börshandlade fond kommer med en årlig förvaltningskostnad på 0,65 procent.

Global X Blockchain & Bitcoin Strategy ETF (BITS ETF) är en aktivt förvaltad fond som syftar till att fånga den långsiktiga tillväxtpotentialen hos blockkedjeföretag och bitcoin-futures. Global X Blockchain & Bitcoin Strategy ETF (BITS), som handlas på Nasdaq, är en utdelande ETF. Denna börshandlade fond kommer med en årlig förvaltningskostnad på 0,65 procent.

BITS Factset Analytics Insight

BITS strävar efter sitt mål genom att investera i en blandning av aktievärdepapper från blockkedjeföretag och långa positioner på USA-noterade bitcoin-terminer. Blockchain-företag inkluderar de som är involverade i kryptomining, blockchain och digitala tillgångar, transaktioner, applikationer, hårdvara och integration, och kan inkludera de med direkt ägande av digitala tillgångar.

Sådan exponering kan erhållas direkt eller indirekt genom ETFer, särskilt Global X, medan exponering mot bitcoin-terminer erhålls genom dess helägda Cayman Islands dotterbolag som utgjorde ungefär 25% av portföljen. Allokering till dessa två tillgångar bestäms av en mängd olika kriterier.

Till exempel kan större exponering placeras på bitcoin-terminer under perioder med låga förväntade transportkostnader. Omvänt, större exponering mot aktier under perioder där värderingsmått presenterar attraktiva relativa värden baserat på terminskurser i förhållande till pris/försäljning eller pris/försäljning.

Skäl att överväga BITS

Bitcoin Futures exponering. Genom att investera i den reglerade bitcoin-terminsmarknaden erbjuder BITS ett säkert och transparent sätt att få exponering mot världens största kryptovaluta.

Långsiktig tillväxtpotential. BITS söker långsiktig tillväxtpotential genom att kombinera försiktig förvaltning av bitcoin-terminspositioner med exponering mot störande företag i framkanten av den framväxande blockkedjeteknologin och digitala tillgångar.

ETF-effektivitet. BITS ger effektiv tillgång till bitcoin-futures och blockchain-teknologiaktier i en enda handel.

Handla BITS

Global X Blockchain & Bitcoin Strategy ETF (BITS) inns endast att handla i USA. Av den anledningen finns den inte i utbudet hos svenska nätmäklare. CMC Markets erbjuder emellertid handel i BITS.

Även AvaTrade erbjuder handel med Global X Blockchain & Bitcoin Strategy ETF (BITS) i form av CFDer. Till AvaTrade.

Även IG erbjuder emellertid handel i Global X Blockchain & Bitcoin Strategy ETF (BITS). Till IGs ETF Screener.

Största innehav

Vikt (%) KortnamnNamn
44.07BKCHGLOBAL X BLOCKCHAIN ETF
27.22BTCH2 CurncyCME BITCOIN FUT MAR22
27.11BTCG2 CurncyCME BITCOIN FUT FEB22

Innehav kan komma att förändras

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.