Följ oss

Nyheter

BITC ETN spårar priset på Bitcoin

Publicerad

den

CoinShares Physical Bitcoin (BITC ETN) är en fysiskt uppbackad börshandlad produkt (ETP) som ger säker, transparent exponering mot världens första och största offentliga blockkedja.

CoinShares Physical Bitcoin (BITC ETN) är en fysiskt uppbackad börshandlad produkt (ETP) som ger säker, transparent exponering mot världens första och största offentliga blockkedja.

CoinShares fysiska ETP-struktur

CoinShares Physical Bitcoin (BITC) är en fysiskt backad börshandlad produkt (ETP). BITC Securities hämtar sitt värde från bitcoin, som hålls säkert hos Komainu – ett reglerad förvaringsinstitut för digitala tillgångar av institutionell kvalitet.

Beskrivning av CoinShares Physical Bitcoin

CoinShares Physical Bitcoin investerar i Bitcoin.

Den totala kostnadskvoten uppgår till 0,98 % p.a. ETN replikerar resultatet av det underliggande indexet med en skuldförbindelse med säkerheter som backas upp av fysiska innehav av Bitcoin. CoinShares Physical Bitcoin har tillgångar på 246 miljoner GBP under förvaltning. Denna ETN är äldre än 1 år och har sitt säte i Jersey.

Underliggande tillgångBitcoin
BasvalutaUSD
Förvaltningskostnad0.98%
Bloomberg CodeBITC SW
Securities LendingNo
ISINGB00BLD4ZL17
HävstångN/A
Coin Entitlement (CE)0.001 BTC vid lanseringen
Pris per värdepapperCoin Entitlement (CE) x Bitcoin price

Handla BITC ETN

CoinShares Physical Bitcoin (BITC ETN) är en europeisk börshandlad kryptovaluta. Denna ETN handlas på flera olika börser, till exempel Deutsche Boerse Xetra och Euronext Paris. Av den anledningen förekommer olika kortnamn på samma börshandlade fond.

Det betyder att det går att handla andelar i detta certifikat genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamn
Euronext ParisEURBITC
XETRAEURBITC
SIX Swiss ExchangeUSDBITC
SIX Swiss ExchangeGBPBITC
Euronext AmsterdamEURBITC
SIX Swiss ExchangeEURBITC
SIX Swiss ExchangeCHFBITC

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.