Följ oss

Nyheter

ARMR ETF en fond i fond lösning som investerar i amerikanska aktier

Publicerad

den

ARMR ETF en fond i fond lösning som investerar i amerikanska aktier

Armor U.S. Equity Index ETF (NYSEArca: ARMR ETF) är passivt förvaltad. Denna ETF investerar i amerikanska aktier från valfri marknad, vald med en egen metod och viktad lika. Denna ETF investerar i olika sektorer, och använder sig av billiga Vanguards börshandlade fonder för detta ändamål.

ARMR Factset Analytics Insight

ARMR är en fond i fond som spårar ett lika viktat index för bransch-ETF:er efter de 11 GICS-sektorerna. ARMR använder en egen metod som utvärderar sektorer med hjälp av en marknadsresultatindikator (MPI) i förhållande till sektorns slutkurs vid månadsslutet som representeras av slutkursen för representativ sektor ETF. ETF med slutkurs högre än MPI ingår och därmed representeras den sektor det tillhör. Om alla elva sektorer har ogynnsamma risk- / avkastningsprofiler kommer ARMR att ha amerikanska statsfonder med en löptid på sju till tio år. Indexet rekonstitueras och balanseras varje månad.

Fondöversikt

Investeringen syftar till att ge investeringsresultat som före avgifter och kostnader i allmänhet motsvarar den totala avkastningsprestandan för Armour US Equity Index. Fonden investerar normalt minst 80% av dess totala tillgångar i värdepapper i indexet. Indexet består i allmänhet av en eller flera börshandlade fonder, som var och en är utformad för att spåra resultatet för vanliga aktier som ingår i följande sektorer på den amerikanska aktiemarknaden: kommunikationstjänster, konsumentdiskretion , konsumentvaror, energi, ekonomi, hälsovård, industri, informationsteknik, material, fastigheter och verktyg.

Handla ARMR ETF

Armor U.S. Equity Index ETF (NYSEArca: ARMR ETF) är en börshandlad fond som handlas i USA. Av den anledningen finns den inte i utbudet hos svenska nätmäklare. IG erbjuder erbjuder emellertid handel i denna börshandlade fond. Till IGs ETF Screener.

Innehav

FöretagTicker% vikt
VANGUARD INFORMATION TECHNOLOGY ETFVGT26.73%
VANGUARD HEALTH CARE ETFVHT12.88%
VANGUARD CONSUMER DISCRETIONARY ETFVCR12.57%
VANGUARD FINANCIALS ETFVFH11.44%
VANGUARD COMMUNICATION SERVICES INDEX FUNDVOX10.91%
VANGUARD INDUSTRIALS ETFVIS8.81%
VANGUARD CONSUMER STAPLES INDEX FUND ETFVDC6.00%
VANGUARD MATERIALS INDEX FUNDVAW2.73%
VANGUARD ENERGY INDEX FUND ETFVDE2.66%
VANGUARD UTILITIES ETFVPU2.64%

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.