Följ oss

Nyheter

Analys av både XACT BULL och XACT BEAR

Publicerad

den

Analys av både XACT BULL och XACT BEAR

Denna vecka kan vi tacka Ingemar Carlsson på Tendens som har tittat på XACT BULL och BEAR, han bjuder på en teknisk analys av både XACT BULL och XACT BEAR.

Xact Bear

XACT Bear satte 128,50 kronor som lägst den 6 mars för att sedan stiga till 137,20 kronor som högst under fredagen den 14 mars. Medgången därefter har närmast stöd vid 130 kronor.

Nivån måste brytas för att vi ska kunna sikta ned mot 124 kronor i ett senare skede. Trenden är fallande och därmed finns det anledning att ta med lägre nivåer så länge denna är intakt. (IC)

Xact Bull

XACT Bull har i sin stigande trend satt 241,05 kronor som högst den 6 mars i år. Toppen kom in strax under motståndet vid 244 kronor och gav sedan en nedgång till 225,80 kronor.

Rörelsefaktorn på aktuell nivå är 15 kronor och därför är det inte förvånad då XACT BULL föll 15,25 kronor som mest. Det var i fredags den 14 mars som vi fick in lågpunkten, där uppgången inleddes redan då. Under måndagen fick vi in en högsta notering under dagen på 234,20 kronor, vilket också blev stängningskursen för dagen. 62-realtoionen av nedgången ligger nu vid 235,00-235,50 kronor, vilket innebär att nivån utgör motstånd. Bryts denna är vägen öppen för en ny toppnotering framöver med 244 kronor som motstånd. (IC)

Ingemar Carlsson på Tendens, en av Sveriges mest namnkunniga tekniska analytiker gav under torsdagsmorgonen en kort uppdatering på sin syn på XACT Bull. Ingemars analyser publiceras i hans nyhetsbrev.

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.