Nyheter

3OIS ETC ger tre gånger den omvända utvecklingen på oljepriset

Publicerad

den

WisdomTree WTI Crude Oil 3x Daily Short (3OIS ETC) är en helt säkerställd börshandlad råvara (ETC) som är utformad för att ge investerare en kort hävstångsexponering mot WTI råolja. ETC ger en total avkastning som består av -3 gånger den dagliga prestandan för Solactive WTI Crude Oil Commodity Futures SL -index (SOLWSCL2), plus ränteintäkterna justerade för att återspegla avgifter och kostnader för produkten.

Till exempel, om Solactive WTI Crude Oil Commodity Futures SL -index stiger med 1% under en dag, kommer ETP att minska med 3%, exklusive avgifter. Men om Solactive WTI Crude Oil Commodity Futures SL -index faller med 1% under en dag, kommer ETP att stiga med 3%, exklusive avgifter.

Solactive WTI Crude Oil Commodity Futures SL Index

Solactive WTI Crude Oil Commodity Futures SL Index är utformat för att återspegla en investering i NYMEX råvaruterminkontrakt för andra månadens oljekontrakt som rullas kontinuerligt på ett förutbestämt månatligt rullande schema.

Indexet mäter överavkastningsprestanda baserat på terminsprisutvecklingen och rullavkastningen. ETC ger emellertid en total avkastning som också inkluderar ränteintäkter på det säkerställda beloppet.

Handla 3OIS ETC

WisdomTree WTI Crude Oil 3x Daily Short (3OIS ETC) är en börshandlad råvara (ETC) som handlas på London Stock Exchange.

London Stock Exchange är en marknad som få svenska banker och nätmäklare erbjuder access till, men DEGIRO gör det.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamnISIN
LSEGBP3SOIIE00BMTM6C49
LSEUSD3OISIE00BMTM6C49
Borsa ItalianaEUR3OISIE00BMTM6C49

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version