Nyheter

3LOI ETC ger tre gånger uppgången I oljepriset

Publicerad

den

WisdomTree WTI Crude Oil 3x Daily Leveraged (3LOI ETC) är en fullständigt säkerställd, börshandlad råvara (ETC) designad för att ge investerare en hävstångsexponering mot WTI Crude Oil. ETC ger en totalavkastning som består av 3 gånger den dagliga utvecklingen av Solactive WTI Crude Oil Commodity Futures SL-index (SOLWSCL2), plus ränteintäkterna justerade för att återspegla avgifter och kostnader förknippade med produkten.

Till exempel, om Solactive WTI Crude Oil Commodity Futures SL-index stiger med 1 % under en dag, kommer ETP att stiga med 3 %, exklusive avgifter. Men om Solactive WTI Crude Oil Commodity Futures SL-index faller med 1% under en dag, kommer ETP att falla med 3%, exklusive avgifter.

Solactive WTI Crude Oil Commodity Futures SL Index

Solactive WTI Crude Oil Commodity Futures SL Index är utformat för att återspegla en investering i den andra frontmånaden NYMEX Crude Oil råvaruterminskontrakt som rullas kontinuerligt enligt ett förutbestämt månatligt rullande schema.

Indexet mäter prestanda för överavkastning baserat på terminsprisutvecklingen och rullavkastningen. ETC ger dock en total avkastningsprestation som även inkluderar ränteintäkterna på det ställda beloppet.

Handla 3LOI ETC

WisdomTree WTI Crude Oil 3x Daily Leveraged (3LOI) är en europeisk börshandlad råvara som handlas på London Stock Exchange.

London Stock Exchange är en marknad som få svenska banker och nätmäklare erbjuder access till, men DEGIRO gör det.

Börsnoteringar

ExchangeTrading CurrencyExchange TickerISIN
LSEGBP3LOIIE00BMTM6B32
LSEUSD3OILIE00BMTM6B32
Borsa ItalianaEUR3OILIE00BMTM6B32

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version