Nyheter

21XL ETP en satsning på kryptovalutan Solana

Publicerad

den

21Shares Solana ETP (21XL ETP) försöker spåra Solanas (SOL) investeringsresultat.

Hög inkomstpotential. Tjäna ytterligare avkastning genom att validera transaktioner på Solana blockchain.

Säkerhet för institutionell grad. Institutionell säkerhets- och förvaringslösning med en mängd olika säkerhetsåtgärder inklusive kylförvaring, flera privata nycklar, vitlistning och revisionsspår.

Premier emissions- och administrationsplattform. 21XL administreras via ONYX Platform, som använder den senaste tekniken för att hantera investeringar av digitala tillgångar.

Säkerhet. 21Shares håller de underliggande kryptotillgångarna i kylförvaring lika med 100 % av värdet på certfikaten hela tiden.

Beskrivning av 21Shares Solana ETP

21Shares Solana ETP investerar i kryptovalutor, närmare bestämt 100 procent dedikerad till Solana.

Den totala kostnadskvoten uppgår till 2,50 % per år. ETN replikerar utvecklingen av det underliggande indexet med en skuldförbindelse med säkerheter som backas upp av fysiska innehav av kryptovalutan. 21Shares Solana ETP har 138 miljoner GBP tillgångar under förvaltning. 21XL ETP är yngre än 1 år och har sin hemvist i Schweiz.

Handla 21XL ETP

21Shares Solana ETP (21XL ETP) är en europeisk börshandlad kryptovaluta. Denna fond handlas på flera olika börser, till exempel Borsa Italiana, Deutsche Boerse Xetra och Euronext Amsterdam. Av den anledningen förekommer olika kortnamn på samma börshandlade fond.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETF genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Börsnoteringar

BörsKortnamnValuta
Deutsche Boerse Xetra21XLEUR
Euronext ParisASOLEUR
Euronext AmsterdamASOLUSD
SIX Swiss ExchangeASOLUSD
Boerse Stuttgart21XLEUR
Boerse Duesseldorf21XLEUR

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version