Nyheter

21XH ETP ger exponering mot de fem största kryptovalutorna

Publicerad

den

21Shares Crypto Basket Index ETP (21XH ETP) med ISIN CH0445689208 replikerar 21Shares Crypto Basket-index som spårar prestanda för de fem bästa kryptovalutorna (mätt med det beräknade börsvärdet 2050).

Denna börshandlade produkts TER (total cost ratio) uppgår till 2,50 % p.a. 21Shares Crypto Basket Index ETP är det enda ETN som följer 21Shares Crypto Basket-index. Denna ETP replikerar resultatet av det underliggande indexet med en skuldförbindelse med säkerheter som backas upp av fysiska innehav av kryptovalutan.

21Shares Crypto Basket Index ETP har tillgångar på 100 miljoner euro under förvaltning. Denna ETN lanserades den 21 november 2018 och har sin hemvist i Schweiz.

Beskrivning

21Shares Crypto Basket Index ETP (ticker: 21XH) strävar efter att spåra investeringsresultaten för ett index som består av de 5 bästa kryptovalutorna rankade efter börsvärde 2050. 2050 års börsvärde beräknas med hjälp av ett beräknat utbudsnummer för 2050 och aktuella priser.

Mål

21Shares Crypto Basket Index ETP (21XH) försöker fånga den långsiktiga utvecklingen av den stora kryptomarknaden.

Fördelar

Värdepapperisering: 21Shares ETP är tillgänglig som aktier på en större börs utan att någon speciell inställning behövs.

Köp marknaden: Exponering för 75 % av marknaden för kryptotillgångar som ombalanseras varje månad för att följa utvecklingen av kryptoutrymmet.

Säkerhet: 21Shares håller de underliggande kryptotillgångarna i kylförvaring lika med 100% av värdet på certifikaten hela tiden.

Säkerhet: Institutionell säkerhets- och förvaringslösning som använder en mängd olika säkerhetsåtgärder, inklusive kylförvaring, flera privata nycklar, vitlistning och revisionsspår.

Handla 21XH ETP

21Shares Crypto Basket Index ETP (21XH ETP) är en europeisk börshandlad kryptovaluta. Denna ETP handlas på flera olika börser, till exempel Deutsche Boerse Xetra och Euronext Amsterdam.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETP genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRONordnet, Aktieinvest och Avanza.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamn
Euronext AmsterdamUSDHODL
Euronext ParisEURHODL
XETRAEUR21XH
Boerse StuttgartEUR21XH
Boerse DuesseldorfEUR21XH
SIX Swiss ExchangeUSDHODL
gettexEUR21XH
SIX Swiss ExchangeGBPHODL
SIX Swiss ExchangeEURHODL
SIX Swiss ExchangeCHFHODL

Största innehav

KryptovalutaVikt %
Bitcoin50.35%
XRP5.73%
Ethereum29.46%
Polkadot9.15%
Solana5.31%

Innehav kan komma att förändras

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version