Nyheter

21Shares noterar Avalanche och Algorand krypto-ETP på SIX Swiss Exchange

Publicerad

den

21Shares AG, världens största emittent av fysiskt uppbackade krypto-ETPer, tillkännagav i veckan noteringen av ytterligare 3 krypto-ETPer på SIX Swiss Exchange. Den nya produktlanseringen av bland annat Avalanche och Algorand krypto-ETP, bringar det totala antalet utgivna krypto-ETP-produkter till 20 på den schweiziska marknaden och totalt 80 listningar på schweiziska och europeiska marknader.

21Shares Polygon ETP, Ticker: POLY (ISIN CH1129538448) spårar investeringsresultaten för Polygon en Ethereum-skalningsplattform som tar med miljoner till Web3. Med mer än 3 000 applikationer har Polygon blivit den mest populära full-stack Ethereum-skalningslösningen på grund av dess höga hastighet, låga transaktionskostnad och nätverkskompatibilitet. Noteringsdatum: 18 november.

21Shares Avalanche ETP, Ticker: AVAX (ISIN: CH1135202088) spårar investeringsresultaten för Avalanche, en Ethereum-rival, som syftar till att ta bort den mest populära blockkedjan för smarta kontrakt. Dess främsta styrka är den högre transaktionseffekten på upp till 6 500 transaktioner per sekund, utan att kompromissa med skalbarheten. Noteringsdatum: 19 november.

21Shares ETP Algorand, Ticker: ALGO (ISIN: CH1146882316) spårar investeringsresultaten för Algorand, en tier1 blockchain-lösning som stödjer skapandet av decentraliserade applikationer. Algorand grundades av Silvio Micali, professor vid MIT, och mottagare av Turing-priset i datavetenskap, ofta kallat Nobelpriset i datateknik. Noteringsdatum: 23 november.

Hany Rashwan, medgrundare och VD för 21Shares, säger: ”Att lägga till Polygon, Avalanche och Algorand till vår redan expansiva svit av ETP:er för en enskild tillgång ger ytterligare ett enkelt och enkelt alternativ för investerare att gå in i kryptotillgångsklassen och tillåter oss att fortsätta att uppfylla vårt uppdrag att bygga det enklaste och mest transparenta sättet att komma åt denna tillgångsklass.”

Michael Lie, Head of Digital Asset Trading på Flow Traders, fortsätter, ”Vi är glada över att stödja lanseringen av den nya ETP och fördjupa vårt framgångsrika partnerskap med 21Shares. Som den främsta leverantören av krypto-ETP-likviditet ligger Flow Traders i framkant när det gäller att möjliggöra denna snabbväxande kryptotillgångsklass. Denna notering är ytterligare en tydlig indikation på de ökande förväntningarna från både investerare och emittenter som strävar efter mer innovativa produkter.”

Alla 21Shares ETP är tillgängliga för investerare som använder en bank eller mäklare som har tillgång till SIX Swiss Exchange – utan ytterligare speciella inställningar. ETP:erna är helt uppbackade av den underliggande kryptotillgången och hålls i institutionell säkerhets- och förvaringslösning, med hjälp av toppmoderna kyllagrings- och säkerhetsåtgärder, inklusive flera privata nycklar, vitlistning och revisionsspår.

Från och med november 2021 förvaltar 21Shares nästan 3 miljarder USD i 20 kryptovaluta-ETP och 80 listor, inklusive två nya korg-ETP, med de kvalificerade topp fem och tio bästa kryptotillgångarna. 21Shares krypto-ETP-produkter är noterade på åtta reglerade europeiska och schweiziska handelsbörser.

Handla POLY ETP

21Shares Polygon ETP är en europeisk börshandlad kryptovaluta som handlas på SIX Swiss Exchange.

SIX Swiss Exchange är en marknad som få svenska banker och nätmäklare erbjuder access till, men DEGIRO gör det.

Handla AVAX ETP

21Shares Avalanche ETP är en europeisk börshandlad kryptovaluta som handlas på SIX Swiss Exchange.

SIX Swiss Exchange är en marknad som få svenska banker och nätmäklare erbjuder access till, men DEGIRO gör det.

Handla ALGO ETP

21Shares ETP Algorand är en europeisk börshandlad kryptovaluta som handlas på SIX Swiss Exchange.

SIX Swiss Exchange är en marknad som få svenska banker och nätmäklare erbjuder access till, men DEGIRO gör det.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version