Följ oss

Nyheter

2022, slutet på början och början på slutet

Publicerad

den

iClima Earth presenterar '2022, slutet på början och början på slutet. Vilka möjligheter kan grön finans erbjuda investerare 2022? iClima Earth Ltds vd Gabriela Herculano talade med proaktiva investerare om tillväxten av gröna och bruna intäkter och möjligheten som denna industri erbjuder investerare eftersom 3,2 biljoner dollar investeras i gröna lösningar i slutet av decenniet

iClima Earth presenterar ’2022, slutet på början och början på slutet. Vilka möjligheter kan grön finans erbjuda investerare 2022? iClima Earth Ltds vd Gabriela Herculano talade med proaktiva investerare om tillväxten av gröna och bruna intäkter och möjligheten som denna industri erbjuder investerare eftersom 3,2 biljoner dollar investeras i gröna lösningar i slutet av decenniet

En av de mest relevanta händelserna 2021 var partskonferensen i Glasgow och Gabriela Herculano säger till Proactive London ”COP26 kommer att bli ihågkommen som COP där den privata sektorn tog steget upp.

Handla ECLM ETF

HANetf iClima Global Decarbonisation Enablers UCITS ETF (ECLM ETF) är en europeisk börshandlad fond som handlas på bland annat London Stock Exchange och tyska Xetra.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETF genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.