Nyheter

0LJI ETC ger tre gånger avkastningen på EURO STOXX Banks

Publicerad

den

WisdomTree EURO STOXX Banks 3x Daily Leveraged (0LJI ETC) är en fullständigt säkerställd, UCITS-godkänd börshandlad produkt. ETP följer EURO STOXX Banks Daily Leverage 3 EUR Net Return Index, vilket ger tre gånger den dagliga utvecklingen av EURO STOXX® Banks index, justerat för att återspegla avgifter och kostnader som är inneboende för att upprätthålla en hävstångsposition i aktier.

Till exempel, om EURO STOXX Banks stiger med 1 % under en dag, kommer ETP att stiga med 3 %, exklusive avgifter. Men om EURO STOXX-bankerna faller med 1 % under en dag, kommer ETP:n att falla med 3 %, exklusive avgifter.

*Tidigare Boost EURO STOXX Banks 3x Leverage Daily ETP

EURO STOXX Banks Daily Leverage 3 EUR Netto Return Index

EURO STOXX Banks Daily Leverage 3 EUR Net Return Index syftar till att replikera den dagliga utvecklingen av EURO STOXX Banks Net Return Index multiplicerat dagligen med tre och justerat för att återspegla vissa inneboende kostnader för att bibehålla de belånade positioner som krävs för att uppnå detta mål.

EURO STOXX Banks Net Return Index representerar de största företagen som tillhör banksektorn i följande länder i euroområdet: Österrike, Belgien, Finland, Frankrike, Tyskland, Irland, Italien, Luxemburg, Nederländerna, Portugal och Spanien.

Handla 0LJI ETC

WisdomTree EURO STOXX Banks 3x Daily Leveraged (0LJI ETC) är en europeisk börshandlad produkt. Denna fond handlas på flera olika börser, till exempel Borsa Italiana, Deutsche Boerse Xetra och London Stock Exchange. Av den anledningen förekommer olika kortnamn på samma börshandlade produkt.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETC genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamnISIN
LSEGBx3BALIE00BLS09N40
Borsa ItalianaEUR3BALIE00BLS09N40
XetraEUR0LJIIE00BLS09N40

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version