Nyheter

XDOT ETP är ett certifikat för den som vill äga Polkadot

Publicerad

den

WisdomTree Polkadot (XDOT ETP) är en fysiskt uppbackad börshandlad produkt (ETP) utformad för att erbjuda aktieägare ett enkelt, säkert och kostnadseffektivt sätt att få exponering mot priset på Polkadot. ETP ger enkel investeraråtkomst, handelsbarhet, transparens och institutionella förvaringslösningar inom en robust struktur med fysiskt stöd.

Om prissättning

Varje andel av WisdomTree Polkadot ETP har rätt till ett visst antal Polkadot. Rätten justeras dagligen för att återspegla upplupna avgifter. ”NAV” för ETP beräknas dagligen genom att multiplicera Polkadot-rättigheten per aktie med CF Polkadot-dollar-avräkningspriset , vilket är samma kurs som ligger till grund för avvecklingspriset för det volymvägda medianhandelspriset över flera kvalificerade ingående börser.

Handla XDOT ETP

WisdomTree Polkadot (XDOT ETP) är en fysiskt uppbackad börshandlad produkt (ETP). Detta certifikat handlas på flera olika börser, till exempel Deutsche Boerse Xetra och Euronext Amsterdam. Av den anledningen förekommer olika kortnamn på samma börshandlade produkt.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETP genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamnISINSEDOL
Euronext(FR)EURDOTWGB00BNGJ9H18BPW7JH3
Euronext(NL)USDDOTWGB00BNGJ9H18BPW7JF1
SIXCHFDOTWGB00BNGJ9H18BPW7JD9
XetraEURXDOTGB00BNGJ9H18BPW7KV4
SIXUSDDOTWGB00BNGJ9H18BNGJ9H1

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version