Nyheter

VSMA ETN ett certifikat som ger exponering mot en korg av kryptovalutor

Publicerad

den

VanEck Smart Contracts Leaders ETN (VSMA ETN) investerar i kryptovalutor.

Den totala kostnadskvoten uppgår till 1,50 % p.a. Denna ETN replikerar utvecklingen av det underliggande indexet med en skuldförbindelse med säkerheter som backas upp av fysiska innehav av kryptovalutor. ETN är yngre än 1 år och har sin hemvist i Liechtenstein.

Indexbeskrivning

MVIS CryptoCompare Smart Contract Leaders VWAP Close Index är utformat för att spåra prestanda för de största och mest likvida smarta kontraktstillgångarna, och är en investerbar delmängd av MVIS® CryptoCompare Smart Contract Index.

Alla tillgångar på urvalslistan måste vara listade på minst en av de 15 bästa börserna av CryptoCompares Exchange Benchmark. Ett 30 % taksystem per underliggande tillämpas. Komponenterna i MVIS® CryptoCompare Smart Contract Index screenas i enlighet med de förvaringsinstitutsspecifikationer som gäller för kunden och indexet inkluderar inte kryptotillgångar som inte accepteras av Deutsche Börse AG som underliggande.

Information tillhandahålls av kundens respektive tredje parts partner. Indexet beräknas dagligen mellan 00:00 och 24:00 (CET) och indexvärdena sprids till dataleverantörer var 15:e sekund. Indexet sprids i USD och stängningsvärdet beräknas till 16:00:00 CET baserat på 1h volymvägda genomsnittspriser (VWAPs) mellan 15:00 och 16:00 CET. VWAP:erna beräknas med CCCAGG-priser.

Investeringsstrategi

MVIS CryptoCompare Smart Contract Leaders VWAP Close-index spårar prestanda för de största och mest likvida smarta kontraktstillgångarna.

Handla VSMA ETN

VanEck Smart Contract Leaders ETN (VSMA ETN) är en börshandlad kryptovaluta som handlas på bland annat XETRA.

Det betyder att det går att handla andelar i detta certifikat genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamn
XETRAEURVSMA

Största innehav

KryptovalutaKortnamnVikt %
EthereumETH31.74
CardanoADA23.85
SolanaSOL24.32
PolkadotDOT13.04
TRONTRX7.04

Innehav kan komma att förändras

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version