Nyheter

Valour lanserar världens första avgiftsfria Ethereum ETP

Publicerad

den

Valour, emittenten av investeringsprodukter fokuserade på innovativ teknik, tillkännagivit lanseringen av Ethereum Zero (ETH ZERO SEK – CH1104954362), en Ethereum ETP, som är världens första avgiftsfria Ethereum ETP

Fram till nu betalar personer som vill bli exponerade för eter (ETH) genom en ETP upp till 2,5% förvaltningsavgifter, vilket kan minska värdet på investeringen. Men med lanseringen av Ethereum Zero ger Valour investerare en ETP som spårar utvecklingen för världens näst största digitala tillgång utan någon förvaltningsavgift.

Genom att få exponering för digitala tillgångar via Valour, drar investerare nytta av standardisering, riskminskning och operativ effektivitet för en centralt avvecklad produkt noterad på en reglerad börs. För varje produkt som köps och säljs på börsen köper Valour motsvarande belopp för den underliggande tillgången, ETH, vilket innebär att produkterna alltid är helt uppbackade.

Vi har sett ett otroligt intresse för våra Bitcoin Zero -produkter och bygger $ 50 miljoner USD i AUM på tre månader”, säger VD Diana Biggs. ”Nu, med ett växande antal applikationer som byggs på Ethereum – från DeFi till NFT – är vi glada över att kunna ge investerare möjlighet att också delta i detta dynamiska ekosystem.”

”På Valour strävar vi efter att förse investerare med de mest tillgängliga digitala tillgångsprodukterna på marknaden”, säger dess chef Johan Wattenström. ”Med Ethereum Zero gör vi investeringar i världens näst största digitala tillgång enklare, säkrare och mer kostnadseffektiv än alla andra alternativ.”

Handla Valour Ethereum Zero SEK

Då detta certifikat är noterat på svenska Nordic Growth Market betyder det att det går att handla andelar i denna ETP genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRONordnet och Avanza.

Om Valour

Valour Structured Products Inc. emitterar börsnoterade finansiella produkter som gör det möjligt för detaljhandels- och institutionella investerare att få tillgång till investeringar i störande innovationer, till exempel digitala tillgångar, på ett enkelt och säkert sätt. Valour grundades 2019 och har sitt säte i Zug, Schweiz, med stöd av ledande entreprenörer och investerare inom fintech –området.

Om Nordic Growth Market

Nordic Growth Markets är en av de ledande nordiska börserna med mer än 30 års erfarenhet som en dedikerad partner för tillväxtföretag. Genom våra marknadsplatser I Sverige, Danmark, Finland och Norge erbjuder NGM handel med mer än 20 000 instrument som aktier, obligationer, AIF -fonder och derivat. Börsen är ett helägt dotterbolag till Börse Stuttgart, den ledande detaljhandelsbörsen i Tyskland.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version