Nyheter

TONN ETP replikerar utvecklingen av Toncoins prisutveckling

Publicerad

den

21Shares Toncoin Staking ETP (TONN ETP) med ISIN CH1297762812, är 100 procent fysiskt uppbackad, och spårar utvecklingen av kryptovalutan TON samtidigt som den samlar in och återinvesterar insatsavkastningen, så kallad staking, i ETP för förbättrad utveckling.

Denna ETP tillhandahåller ett reglerat och säkert sätt för investerare att utnyttja tillväxten av The Open Network – en lösning som möjliggör digitala applikationer som Telegram, en meddelandeplattform som stödde över 900 miljoner användare under första kvartalet 2024.

Fördelar

Användningsområde för digitala applikationer: The Open Network, som grundades 2018, är designat för att unikt stödja digitala applikationer, spel och samlarföremål som NFT. När blockchain-tekniken växer i anslutning, är The Open Networks community-drivna arkitektur utformad för att stödja dagliga användningsfall som meddelanden, spel och andra digitala appar.

Satsa med lätthet: Med TONN kan investerare få tillgång till insatsavkastning, så kallad staking, med fördelen av professionell riskhantering samtidigt som de undviker behovet av att låsa tillgångar.

100 procent fysiskt uppbackad: Institutionell säkerhets- och förvaringslösning som använder en mängd olika säkerhetsåtgärder, inklusive kylförvaring, flera privata nycklar, vitlistning och revisionsspår.

Koldioxidneutral: Sedan 2018 har 21Shares varit helt koldioxidneutrala. 21Shares engagemang innebär att kompensera sitt koldioxidavtryck genom gröna initiativ, som renare kraftgenerering, återplantering av skog och skydd av korallrev, allt inriktat på att skydda planeten för framtida generationer.

Produktinformation

Namn21Shares Toncoin Staking ETP
Lanseringsdatum26 mars 2024
Emittent21Shares AG
Förvaltningsavgift2.5%
Tillgänglig för utlåningNej
KortnamnTONN
Valor129776281
ISINCH1297762812
ReutersTONN.S
WKNA4AFDU
iNavDE000SL0LA09
BloombergTONN SE

Handla TONN ETP

21Shares Toncoin Staking ETP (TONN ETP) är en börshandlad kryptovaluta (ETC) som handlas på SIX Swiss Exchange.

SIX Swiss Exchange är en marknad som få svenska banker och nätmäklare erbjuder access till, men DEGIRO gör det.

Börsnoteringar

BörsKortnamnValuta
SIX Swiss ExchangeTONN SEUSD

Största innehav

KryptovalutaVikt %
Toncoin100 %

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version