Nyheter

Tessin – Nordens största investeringsplattform inriktad på fastigheter

Publicerad

den

Tessin har vuxit snabbt sedan lanseringen 2014 och förmedlar idag säkerställda investeringsmöjligheter till såväl privatpersoner som internationella institutioner. Tessin tar avstamp i att många fastighetsprojekt inte genomförs eftersom det saknas finansiering, samtidigt som intressanta investeringsmöjligheter på fastighetsmarknaden är svåra att komma åt. Tessin är Nordens största investeringsplattform inriktad på fastigheter.

Unikt med Tessin

Tessin erbjuder tillgång till unika investeringsmöjligheter genom en snabb och enkel investeringsprocess där du som investerare öppnar ett konto helt utan avgift. Lägsta investeringsbeloppen ligger normalt mellan 10 000 – 50 000 kronor beroende på storleken på lånet.

Du väljer själv när du vill investera, hur mycket och i vilka lån. Varje låneerbjudande är unikt och har en förväntad avkastning på 7-13 procent.

• Lån med underliggande säkerheter i form av pant och borgen
• Nya investeringsmöjligheter varje vecka inom olika fastighetskategorier
• Förväntad årsavkastning 7-13 procent

Varje vecka lanseras nya investeringsmöjligheter på Tessins plattform inom olika kategorier, till exempel bostäder, industrilokaler och samhällsfastigheter. Framför allt rör det sig om bostadsprojekt, hittills har Tessins 55 000 medlemmar bidragit till att mer än 5 000 nya bostäder har byggts i Sverige och Finland.

Investeringsprodukter

Det finns flera tillvägagångssätt för att exponera sig mot fastighetslånen som förmedlas via Tessins plattform:

  1. Investera direkt i fastighetslån: Välj själv ut intressanta projekt på Tessins plattform och bygg din egen portfölj med fastighetslån utan avgifter eller mellanhänder.
  2. Investera i Tessins Låneportföljer: Tessins färdigpaketerade Låneportföljer innehåller ett flertal av lånen som förmedlas via plattformen. Låneportföljerna erbjuder riskspridning över flera lån till ett lägre investeringsbelopp, ofta 10 000 kronor.
  3. Investera i en fond: Placera ditt kapital i Tessins partnerfond Fastighetsräntefonden som erbjuder exponering mot ett stort antal lån via ISK. Lägsta investeringsbelopp är 10 000 kronor via Nordnet.

Risker

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som investeras på Tessins plattform kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version