Nyheter

Teknikaktier i Bidens era

Publicerad

den

I det senaste avsnittet får Interactive Investor Services sällskap av Anthony Ginsberg, medgrundare av HAN-GINs Tech Megatrend Equal Weight UCITS ETF. Han förklarar vad investerare behöver veta för att investera i teknikaktier och den nya presidenten i USA.

HAN-GINs Tech Megatrend Equal Weight UCITS ETF är noterad på Deutsche Boerse Xetra-börsen och har sitt säte i Tyskland. Det betyder att det går att handla denna börshandlade fond genom en vanlig nätmäklare, till exempel Nordnet och Avanza.

Detta material är endast avsett för utbildningsändamål och är inte investeringsundersökning eller en personlig rekommendation att köpa eller sälja något finansiellt instrument eller en produkt, eller att anta någon investeringsstrategi.

Värdet på dina investeringar kan öka såväl som falla, och du kan få tillbaka mindre än du investerade. De investeringar som det hänvisas till kanske inte passar alla investerare, och om du är osäker bör en investerare söka råd från en kvalificerad investeringsrådgivare. Tidigare resultat är inte en guide till framtida resultat. Interactive Investor Services Limited är auktoriserat och reglerat av Financial Conduct Authority.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version