Nyheter

SLV ETF ger en exponering mot fysiskt silver

Publicerad

den

iShares Silver Trust (SLV ETF) spårar silverpriset, minus kostnader och skulder, med hjälp av silvertackor som förvaras i London. iShares Silver Trust (SLV ETF) handlas på NYSEArca i USD. Denna börshandlade fond har en årlig förvaltningskostnad på 0,50 procent.

SLV Factset Analytics Insight

SLV ger investerare direkt exponering för silver genom att fysiskt äga metallen i valv i London. Som sådan får investerare exponering för spotpriset på silver (bestämt av London Silver Fix), minus fondkostnader. Eftersom denna fond anses vara samlingsbar för skatteändamål är skatter på långsiktiga vinster ganska branta. Ändå ger SLV stabilitet för köp-och-håll-strategi

Varför SLV?

  1. Exponering för den dagliga rörelsen av priset på silvermynt
  2. Bekväm, kostnadseffektiv tillgång till fysiskt silver
  3. Använd för att diversifiera din portfölj och skydda mot inflation

Investeringsmål

IShares® Silver Trust (’Trust’) försöker i allmänhet återspegla prestanda för silverpriset.

IShares Silver Trust är inte ett investeringsbolag som är registrerat enligt investeringsbolagslagen från 1940 och omfattas därför inte av samma myndighetskrav som fonder eller ETFer som är registrerade enligt Company Act of 1940 från 1940. Företaget är inte en råvarufond för syftet med Commodity Exchange Act.

Fondöversikt

Investeringen syftar till att i allmänhet återspegla prestanda för silverpriset. Företaget strävar efter att återspegla sådan prestation innan betalning av fondens kostnader och skulder. Det hanteras inte aktivt. Företaget bedriver ingen verksamhet som syftar till att få vinst från eller för att förbättra förluster som orsakas av förändringar i silverpriset.

Handla SLV ETF

iShares Silver Trust (SLV ETF) finns endast att handla i USA. Av den anledningen finns den inte i utbudet hos svenska nätmäklare. IG erbjuder erbjuder emellertid handel i SLV ETF. Till IGs ETF Screener.

Även CMC Markets erbjuder handel med iShares Silver Trust (SLV ETF) i form av CFDer. Till  CMC Markets

Innehav

SLV innehar fysiska silvertackor. Priserna återspeglar nuvarande spotmarknadsvärden.

Innehav kan komma att förändras

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version