Nyheter

SHETH ETP är världens första inverterade Ethereum ETP

Publicerad

den

21Shares Short Ethereum ETP (SHETH ETP) strävar efter att ge en -1x avkastning på Ethereums resultat för en enda dag. Denna produkt får kort exponering genom att låna Ethereum och samtidigt sälja den på en exekveringsplattform.

Kvalificerade säkerheter för denna produkt är USD/USDC och Ethereum.

Varning

Denna produkt är designad för att ge en -1x exponering för Ethereums prestanda på daglig basis. Investerare som överväger sådan exponering bör vara uppmärksamma på den rekommenderade innehavsperioden. Under längre perioder än en dag är returen av produkten inte densamma eftersom den totala avkastningen av prestandan multipliceras med en faktor minus en. Detta beror helt enkelt på att faktorn minus ett återställs dagligen.

Omvända ETPer är inte lämpliga för alla investerare. Denna produkt är endast avsedd för investerare som förstår riskerna med att investera i en produkt med kort exponering och avser att investera på kort sikt.

Invers krypto

Designad för att göra det möjligt för investerare att dra nytta av negativa prisrörelser på Ethereum.

Daglig ombalansering

I motsats till shorting-handelsstrategier återställs den omvända ETPen i slutet av varje dag och prestanda rullas inte över. Det rekommenderas för kortare uppehållsperioder.

Inställning av institutionell betyg

21Shares samarbetar med branschledande utlåningsanläggningar inom kryptoindustrin, förvaringsinstitut och handelsdesk för att säkerställa den högsta nivån av professionalism.

Intradagslikviditet

Investerare kan handla omvänd ETP och öppna/stänga handelspositioner under handelstid för att reagera snabbt på plötsliga prisrörelser.

Handla SHETH ETP

21Shares Short Ethereum ETP (SHETH ETP) är en europeisk börshandlad kryptovaluta som handlas på SIX Swiss Exchange.

SIX Swiss Exchange är en marknad som få svenska banker och nätmäklare erbjuder access till, men DEGIRO gör det.

Börsnoteringar

BörsKortnamnValuta
SIX Swiss ExchangeSHETH SEUSD

Underliggande tillgång

KrypotvalutaViktETH exponering per enhetNAV per enhet
Ethereum exponering100%-0.0152032620.071400

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version