Nyheter

PCRD ETC är en satsning på råolja som prissätts i pund

Publicerad

den

WisdomTree WTI Crude Oil – GBP Daily Hedged (PCRD ETC) är utformat för att göra det möjligt för investerare att få en exponering mot en total avkastningsinvestering i råolja med en daglig valutasäkring mot rörelser i GBP/USD -växelkursen genom att spåra Bloomberg WTI Crude Oil Multi -Tenor GBP Daily-Hedged ER Index (”Indexet”) och ger en säkerhetsavkastning.

WisdomTree WTI Crude – GBP Daily Hedged är en börshandlad råvara (”ETC”). Dess värdepapper kan skapas och lösas in på begäran av auktoriserade deltagare och handlas på börs precis som aktier i ett företag. ETC stöds av swappar. Betalningsförpliktelserna för swappmotparterna till emittenten skyddas av säkerheter som hålls markerade dagligen. Säkerheten hålls på separata konton på The Bank of New York Mellon.

Bloomberg WTI Crude Oil Multi-Tenor GBP-Hedged Daily Index (TR)

Indexet syftar till att spåra prestanda för en likviktskorg med 3 terminskontrak av WTI Crude Oil-terminkurva bortom det närliggande kontraktet samt att införliva en valutasäkring mot rörelser i GBP/USD-växelkursen. Valutasäkringen balanseras dagligen. Indexkomponentsvikter återställs månadsvis till 33,33%.

Handla PCRD ETC

WisdomTree WTI Crude Oil – GBP Daily Hedged (PCRD ETC) är en börshandlad råvara som handlas på London Stock Exchange.

London Stock Exchange är en marknad som få svenska banker och nätmäklare erbjuder access till, men DEGIRO gör det.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamnISIN
LSEGBPPCRDJE00B6RV6N28

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version