Nyheter

PCFG ETC ger tre gånger den omvända avkastningen på silverpriset

Publicerad

den

WisdomTree Silver 3x Daily Short (PCFG ETC) är en helt säkerställd börshandlad råvara (ETC) som är utformad för att ge investerare en kort hävstångsexponering mot Silver. ETC ger en total avkastning som består av -3 gånger den dagliga prestandan för Solactive Silver Commodity Futures SL -index (SOLWSSI1), plus ränteintäkterna justerade för att återspegla avgifter och kostnader för produkten.

Till exempel, om Solactive Silver Commodity Futures SL -index stiger med 1% under en dag, kommer ETP att minska med 3%, exklusive avgifter. Men om Solactive Silver Commodity Futures SL -index faller med 1% under en dag, kommer ETP att stiga med 3%, exklusive avgifter.

Solactive Silver Commodity Futures SL Index

Solactive Silver Commodity Futures SL Index är utformat för att återspegla en investering i COMEX Silver-terminsavtal under första månaden, som rullar ut varje månad från det utgående första månadskontraktet och till nästa första månadskontrakt. Indexet mäter överavkastningsprestanda baserat på terminsprisutvecklingen och rullavkastningen. ETC ger emellertid en total avkastning som också inkluderar ränteintäkter på det säkerställda beloppet.

Handla PCFG ETC

WisdomTree Silver 3x Daily Short (PCFG ETC) är en europeisk börshandlad råvara som handlas på bland annat London Stock Exchange och tyska Xetra.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETF genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamnISIN
LSEGBP3SSIIE00B8JG1787
LSEUSD3SISIE00B8JG1787
Borsa ItalianaEUR3SISIE00B8JG1787
XetraEURPCFGIE00B8JG1787

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version