Nyheter

Online detaljhandeln ökade med elva procent jämfört med förra året

Publicerad

den

Jane Edmonson, en av grundarna av EQM Indexes, säger att online detaljhandeln ökade med ”imponerande” elva procent jämfört med föregående år, i samtal med EQM Index och HANetfs globala onlinehandelsmarknadsrapport för januari 2021. Edmonson säger att med tanke på nedläggningen 2020 under vintermånaderna, med en blomstrande detaljhandel online, tycker hon att en ökning på elva procent är imponerande, vilket cementerar shoppares vanor att gå över till e-handel.

Jane Edmondson, VD för EQM Indexes LLC och partner för HANetf Global Online Retail UCITS ETF Acc (IB0Y ETF) , pratade med Proactive om hur rädslan för Omicron förändrade konsumentbeteendet under december och hur nya återförsäljare på tillväxtmarknader som Shein och Shopy kommer ikapp Amazon och kan ge det en ”run for it’s money”.

Handla IB0Y ETF

HANetf Global Online Retail UCITS ETF Acc (IB0Y ETF) är en europeisk börshandlad fond som handlas på bland annat London Stock Exchange och tyska Xetra.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETF genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version