Nyheter

NGXL ETC ger tre gånger avkastningen på priset på naturgas

Publicerad

den

WisdomTree Natural Gas 3x Daily Leveraged (NGXL ETC) är en helt säkerställd börshandlad råvara (ETC) som är utformad för att ge investerare en hävstångsexponering mot naturgas. ETC ger en total avkastning som består av 3 gånger den dagliga prestandan för Solactive Natural Gas Commodity Futures SL -index (SOLWSNG2), plus ränteintäkterna justerade för att återspegla avgifter och kostnader för produkten.

Till exempel, om Solactive Natural Gas Commodity Futures SL -index stiger med 1% under en dag, kommer ETP att stiga med 3%, exklusive avgifter. Men om Solactive Natural Gas Commodity Futures SL -index faller med 1% under en dag, kommer ETP att minska med 3%, exklusive avgifter.

Solactive Natural Gas Commodity Futures SL Index

Solactive Natural Gas Commodity Futures SL Index är utformat för att återspegla en investering i andra NYMEX Natural Gas råvaruterminkontrakt för andra månaden som kontinuerligt rullas på ett förutbestämt månatligt rullande schema.

Indexet mäter överavkastningsprestanda baserat på terminsprisutvecklingen och rullavkastningen. ETC ger emellertid en total avkastning som också inkluderar ränteintäkter på det säkerställda beloppet.

Handla NGXL ETC

WisdomTree Natural Gas 3x Daily Leveraged (NGXL ETC) är en börshandlad råvara (ETC) som handlas på bland annat London Stock Exchange och tyska Xetra.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETF genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamnISIN
LSEGBx3LNGIE00BLRPRG98
LSEUSD3NGLIE00BLRPRG98
Borsa ItalianaEUR3NGLIE00BLRPRG98
XetraEURNGXLIE00BLRPRG98

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version