Nyheter

Nästa generations Internetföretag

Publicerad

den

Medan FAANG-aktier skapar rubriker kanske det inte är de som driver Internets framtid. Till exempel kan investerare titta på ARK Web x.0 ETF (NYSEArca: ARKW), en aktivt förvaltad ETF-strategi som är fokuserad på och förväntas dra nytta av att flytta baserna för teknikinfrastruktur till molnet, vilket möjliggör mobil, ny och lokal tjänster, till exempel företag som förlitar sig på eller drar nytta av den ökade användningen av delad teknik, infrastruktur och tjänster, internetbaserade produkter och tjänster, nya betalningsmetoder, big data, sakernas internet och social distribution och media.

ARKW har också tilldelningar till företag som drivs av molnet, inklusive elbilar, fintech och strömmande underhållningsnamn, bara för att nämna några. Den strukturen kunde ARKW bättre positionera sig för att dra nytta av programvara som en tjänstetrender än vissa traditionella konkurrenter.

Även om det har varit en utan tvekan utmanande och svår tid, med ett ökande antal individer som fortsätter att arbeta hemifrån på grund av Coronaviruspandemiska begränsningar och regler, har ett antal företag gynnats av övergången. Företag som fokuserar på cybersäkerhet, kommunikation och projektledning har alla sett en uppgång.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version