Nyheter

LOCK ETF en europeisk ETF för digital säkerhet

Publicerad

den

iShares Digital Security UCITS ETF (LOCK ETF) med med ISIN-beteckning IE00BG0J4C88 erbjuder europeiska placerare en möjlighet till exponering mot marknaden för digital säkerhet. LOCK är en ackumulerande ETF, det vill säga det är inte en utdelande ETF. Denna börshandlade fond är domicil på Irland. Denna ETF kommer med en förvaltningskostnad på 0,40 procent.

Varför LOCK?

  1. Konkurrenskraftigt och diversifierat tillträde till företag som är positivt utsatta för den digitala säkerhetssektorn.
  2. Tillväxtpotential på grund av stora strukturella drivkrafter, inklusive en utvidgning av internet, vilket leder till ett ökat behov av digitala säkerhetslösningar.
  3. Uttryck en långsiktig syn inom din aktieallokering genom en ETF som spårar ett ESG-screenat index (screenat för kontroversiella vapen, vapen, tobak, kärnkraft, termisk kol, olja och gas och företag som är involverade i svåra ESG-kontroverser).

Investeringsmål

Fonden strävar efter att spåra resultatet för ett index som består av utvecklade och tillväxtmarknadsföretag som genererar betydande intäkter från specifika sektorer förknippade med digital säkerhet.

Fondöversikt

Fondens investeringsmål är att försöka ge investerare en totalavkastning med hänsyn till både kapital- och inkomstavkastning, vilket återspeglar avkastningen på STOXX Global Digital Security Index.

Handla LOCK ETF

iShares Digital Security UCITS ETF (LOCK ETF) handlas på flera olika börser, till exempel Borsa Italiana, Deutsche Boerse Xetra och London Stock Exchange. Av den anledningen förekommer olika kortnamn på samma börshandlade fond.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETF genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Börser

BörsKortnamnValuta
Bolsa Mexicana De ValoresLOCKMXN
Borsa ItalianaLOCKEUR
London Stock ExchangeLOCKUSD
SIX Swiss ExchangeLOCKUSD
XetraLOCKEUR

Största innehav

TickerNamnSektorVikt (%)
WIPROWIPRO LTDInformationsteknologi2.56
DXCDXC TECHNOLOGYInformationsteknologi2.49
ZSZSCALER INCInformationsteknologi1.83
TECHMTECH MAHINDRA LTDInformationsteknologi1.81
HEXA BHEXAGON CLASS BInformationsteknologi1.74
MXIMMAXIM INTEGRATED PRODUCTS INCInformationsteknologi1.73
FTNTFORTINET INCInformationsteknologi1.61
PANWPALO ALTO NETWORKS INCInformationsteknologi1.59
PFPTPROOFPOINT INCInformationsteknologi1.55
EMREMERSON ELECTRICIndustri1.53

Innehaven kan komma att förändras

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version