Nyheter

IWF ETF följer Russell 1000 Growth

Publicerad

den

iShares Russell 1000 Growth ETF (IWF ETF) spårar ett index över amerikanska stora och medelstora aktier valda från Russell 1000 Index med de högsta tillväxtegenskaperna, baserat på Russells stilmetodik. iShares Russell 1000 Growth ETF handlas på Nasdaq, och är en utdelande ETF. Denna börshandlade fond har en årlig förvaltningskostnad på 0,19 procent.

IWF Factset Analytics Insight

IWF är en av de mest populära amerikanska large-cap-tillväxt-ETF: erna med en lång meritlista. IWF har aktier utvalda från det populära Russell 1000 Index, baserat på högre I/B/E/S-prognoser för tillväxt på medellång sikt och högre försäljning per aktie historisk tillväxt jämfört med andra i indexet. Precis som vårt riktmärke är fondens främsta innehav för det mesta packat med teknikjättar. Medan IWF betraktas som en fond med stora bolag, är en betydande del av portföljen allokerad till midcaps på grund av dess expansiva Russell 1000-moder. Vanguards VONG spårar samma index.

Varför IWF?

  1. Exponering mot amerikanska företag vars intäkter förväntas växa i en takt över genomsnittet i förhållande till marknaden
  2. Riktad tillgång till en specifik kategori av inhemska lager
  3. Använd för att luta din portfölj mot tillväxtaktier

Investeringsmål

IShares Russell 1000 Growth ETF försöker spåra investeringsresultaten för ett index som består av amerikanska aktier med stora och medelstora kapital som uppvisar tillväxtegenskaper.

Fondöversikt

Investeringen syftar till att spåra investeringsresultaten för Russell 1000® Growth Index, som mäter utvecklingen för tillväxt- och storvärdessektorer för stora och medelstora kapital på den amerikanska aktiemarknaden. Fonden investerar i allmänhet minst 80% av sina tillgångar i komponentpapper i sitt underliggande index och i investeringar som har ekonomiska egenskaper som är väsentligen identiska med komponentpapper i sitt underliggande index och kan investera upp till 20% av sina tillgångar i vissa terminer, optioner och swapkontrakt, likvida medel.

Handla IWF ETF

iShares Russell 1000 Growth ETF (IWF ETF) finns endast att handla i USA. Av den anledningen finns den inte i utbudet hos svenska nätmäklare. IG erbjuder erbjuder emellertid handel i IWF. Till IGs ETF Screener.

Även CMC Markets erbjuder handel med iShares Russell 1000 Growth ETF (IWF ETF) i form av CFDer. Till CMC Markets

Största innehav

KortnamnNamnSector
AAPLAPPLE INCInformationsteknologi
MSFTMICROSOFT CORPInformationsteknologi
AMZNAMAZON COM INCSällanköpsvaror
FBFACEBOOK CLASS A INCKommunikation
GOOGLALPHABET INC CLASS AKommunikation
GOOGALPHABET INC CLASS CKommunikation
TSLATESLA INCSällanköpsvaror
NVDANVIDIA CORPInformationsteknologi
VVISA INC CLASS AInformationsteknologi
HDHOME DEPOT INCSällanköpsvaror

Innehav kan komma att förändras

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version