Nyheter

HAMO ETP ger tillgång till de mest lovande och mogna tillgångarna inom kryptoekosystemet

Publicerad

den

Krypto låser upp oöverträffade ekonomiska möjligheter över hela världen. Nasdaq Crypto Index Europe™ är ett dynamiskt riktmärke för denna snabbt växande tillgångsklass. Hashdex Nasdaq Crypto Index Europe ETP (HAMO ETP) använder klassens bästa säkerhetsstandarder för att ge investerare reglerad tillgång till de mest lovande och mogna tillgångarna inom kryptoekosystemet.

Om HAMO

Hashdex Crypto Momentum Factor ETP (HAMO ETP) erbjuder en indexbaserad tillgång till kryptotillgångar som visar det starkaste prismomentumet.

Avgifter

1,49 %

Om produkten

Eftersom antagandet av blockchain-teknologier driver den långsiktiga efterfrågan på kryptotillgångar, kan beteendefenomen och informationsasymmetrier förstärka prisfluktuationer.

Momentumstrategier, omfattande validerade för traditionella tillgångsklasser, har stor potential för denna marknad. Hashdex Crypto Momentum Factor ETP försöker spåra Vinter Hashdex Risk Parity Momentum Index, ett riktmärke som ger exponering mot momentumfaktorn på kryptomarknader samtidigt som den totala risken begränsas. ETP allokerar till kryptotillgångar som är godtagbara på viktiga europeiska börser och uppvisar relativt högre prismomentum under en period på upp till två månader, samtidigt som den kontrollerar riskbidraget från en enskild underliggande tillgång.

Hashdex Crypto Momentum Factor ETP är 100 % säkerställd och använder klassens bästa säkerhets- och förvaringsstandarder för att ge investerare reglerad tillgång till momentumfaktorinvesteringar i de mest mogna kryptotillgångarna.

Hashdex Crypto Momentum Factor ETP använder klassens bästa säkerhetsstandarder för att ge investerare reglerad tillgång till de mest lovande och mogna tillgångarna inom kryptoekosystemet.

  • Listad på SIX Swiss Exchange
  • Hashdex Crypto Momentum Factor ETP är tillgänglig för institutionella och privatkunder.
  • Enkel
  • Ett enkelt sätt att göra en diversifierad kryptoallokering genom en enda kostnadseffektiv produkt.
  • Säkra
  • Rigorösa styrning och operativa protokoll formar varje steg i investeringsprocessen.
  • Diversifierad
  • Exponering mot topp 12 kryptotillgångar, med viktningar som bestäms av riskparitet och momentumpoäng, inte börsvärde.

Likvid

Skapande och inlösen är tillgängliga dagligen utan låsningsperioder. Tillgänglig via din mäklare och bank.

Mål

Strävar efter att spåra resultatet, före avgifter och utgifter, för Vinter Hashdex Risk Parity Momentum Index.

Strukturerad

Hashdex Crypto Momentum Factor ETP är en helt fysiskt backad börshandlad produkt (ETP). Syftet med denna produkt är att erbjuda investerare ett enkelt, säkert och kostnadseffektivt sätt att få exponering mot Vinter Hashdex Risk Parity Momentum Index och den är helt uppbackad av dess underliggande kryptotillgångar som finns i korgen

Handla HAMO ETP

Hashdex Crypto Momentum Factor ETP är en europeisk börshandlad kryptovaluta som handlas på SIX Swiss Exchange.

SIX Swiss Exchange är en marknad som få svenska banker och nätmäklare erbjuder access till, men DEGIRO gör det.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamn
SIX Swiss ExchangeUSDHAMO
SIX Swiss ExchangeEURHAMOEUR
SIX Swiss ExchangeGBPHAMOGBP
SIX Swiss ExchangeCHFHAMOCHF

Vinter Hashdex Risk Parity Momentum Index™

För att vara berättigad till Vinter Hashdex Risk Parity Momentum Index måste kryptotillgångar uppfylla strikta kriterier, inklusive:

  • Kvalificerad på viktiga europeiska börser
  • Marknadsvärde på minst 1 miljard dollar
  • Global handelsvolym över 20 miljoner
  • Prishistorik på minst 90 dagar

Största innehav

KryptovalutaVikt %
Tron17,94 procent
Ripple12,28 procent
Polygon12,21 procent
Binance Coin10,63 procent
Bitcoin9,82 procent
Uniswap6,31 procent
Ethereum6,27 procent
Polkadot5,73 procent
Cosmos15,29 procent
Solana4,75 procent
Avalanche4,41 procent
Cardano4,36 procent

Innehav kan komma att förändras

Hashdex Crypto Momentum Factor ETP

Hashdex har lanserat Hashdex Crypto Momentum Factor ETP på SIX Swiss Exchange under tickern HAMO. Detta är en banbrytande ny produkt, och världens första indexbaserade krypto-ETP som utnyttjar momentumfaktorn.

Momentum har visat sig vara en av de starkaste källorna till global avkastning på tillgångar i över 200 år. Eftersom antagandet av blockchain-teknologier driver den långsiktiga efterfrågan på kryptotillgångar, kan beteendefenomen som vallning och ”FOMO” förstärka prisfluktuationer.

Detta gör momentum till en idealisk faktor för att generera avkastning över marknaden inom krypto. ETP syftar till att replikera Vinter Hashdex Risk Parity Momentum Index, ett riktmärke som inkluderar kryptotillgångar som är godtagbara på viktiga europeiska börser och som uppvisar relativt högre prismomentum under en period på upp till två månader, samtidigt som strikta riskkontroller används. Denna innovativa ETP bygger upp Hashdex pågående tillväxt i Europa.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version